in ,

“Mortal Kombat 2” Filminde Çekimler Tamamlanıyor

Mortal Kombat 2 filminde prodüksiyon süreci sona eriyor. Ünlü dövüş oyunu serisinin beyaz perde yolculuğu yeni bir macera ile geri dönecek.

Mortal Kombat 2 Çekimleri Tamamlanıyor
- Reklam -
- Reklam -

Mortal Kombat 2 filminde ana çekimler sona erdi. Johnny Cage rolünde Karl Urban’ın yer aldığı yapım vizyon için geri sayıma geçmiş durumda.

Mortal Kombat serisinin ilk oyunu 1992’de oyuncularla buluşmuş ve marka yıllar içerisinde devasa bir popüler kültür ikonuna dönüşmüştü. Oyunların yanı sıra film, animasyon yapımları, çizgi romanlar ve romanlar ile kendisine geniş bir evren inşa eden ikonik seri; 2021’de beyaz perde macerasına sıfırdan tekrar başladı. Ocak 2022’de kesinleşen ikinci filmle birlikte devam macerasında çalışmalar hız kazandı.

Aradan geçen iki yılın ardından Mortal Kombat 2 filminde ana prodüksiyonun sona erdiği açıklandı. Yapımcı Todd Garner, bir süredir prodüksiyonun sona yaklaştığına dair sinyaller paylaşıyordu. Aktör Lewis Tan’ın son Instagram hikâyesinde ana çekimlerin tamamlandığını doğruladı.

- Reklam -

Mortal Kombat 2 Film Çekimleri Tamamlanıyor

Geçen yaz Hollywood’da yaşanan senarist ve oyuncu grevleri, birçok film ve dizide olduğu gibi Mortal Kombat 2 setinde de gecikmelere neden oldu. Grevler nedeniyle duraksayan yapımın prodüksiyonu, Kasım 2023’te yeniden başladı. Yönetmen Simon McQuoid, Moon Knight’ın senaristi Jeremy Slater ile birlikte devam filmini yönetmek üzere görevine geri döndü.

Mortal Kombat 2 Beklentileri Yükseltmeyi Hedefliyor

İlk film IMDb’de 6/10 puan ortalamasına, Rotten Tomatoes’taysa %55 eleştirmen skoruna sahip. Yapım her ne kadar beklentilerin altında kalsa da devam macerası kadrosuna dikkat çekici eklemeler yapmış durumda. The Boys dizisindeki Billy Butcher rolüyle adından çokça söz ettiren Karl Urban Johnny Cage’i canlandırmak üzere kadroya katıldı.

Hiroyuki Sanada ise Scorpion karakteriyle rolünü yinelemeye hazırlanıyor. Oyuncunun yapıma dahil olup olmayacağı bir süredir bilinmiyordu. Ancak geçen ay yayınlanan bir ön gösterim, Japon yıldızın Shao Khan (Martyn Ford), Prenses Kitana (Adeline Rudolph) ve Quan Chi (Damon Herriman) ile birlikte rollerini yeniden canlandıracağını ortaya koydu.

Yeni filme daha fazla sevilen karakterin eklenmesi, yapımın arkasındaki ekibin bu kez hayranların görmek istediklerinden daha fazlasını sunmaya istekli olduklarının bir başka göstergesi olarak yorumlandı.

- Reklam -

Mortal Kombat 2 Çekim Tarihleri Belli Oldu

2021’deki Mortal Kombat filminde Scorpion’un soyundan gelen ve Lewis Tan tarafından canlandırılan Cole Young karakteri, benzersiz doğum lekesi ve soyu nedeniyle Mortal Kombat turnuvasında Earthrealm’i savunmak üzere seçilmişti.

Filmde Kano (Josh Lawson), Sonya Blade (Jessica McNamee), Liu Kang (Ludi Lin), Sub-Zero (Joe Taslim), Raiden (Tadanobu Asano), Jax (Mehcad Brooks) ve Kung Lao (Max Huang) gibi video oyun serisinin sevilen karakterlerine yer verilmişti.

Mortal Kombat 2 filminin ne zaman vizyona gireceği ise şu an için bilinmiyor.

Mortal Kombat 2 filmi için beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suudi Arabistan Hayber Vahası Surları

Suudi Arabistan’daki Hayber Vahası’nın Etrafındaki 4.000 Yıllık Devasa Surlar Gün Yüzüne Çıkartıldı

The Fairly OddParents Netflix ile Yeniden Geliyor

“The Fairly OddParents” Netflix ile Yeniden Çekiliyor: “Ailem Bir Acayip” Geri Dönüyor