in ,

The Boys’un Yıldızı Karl Urban, “Mortal Kombat 2” Filmine Katılıyor

Karl Urban, Mortal Kombat 2 kadrosuna dahil olmaya hazırlanıyor. The Boys dizisiyle dikkatleri çeken aktör, yapımda Johnny Cage’i canlandıracak.

Karl Urban, Mortal Kombat 2 Kadrosunda
- Reklam -
- Reklam -

Karl Urban, Mortal Kombat 2 filmi ile izleyicilerin karşısına çıkabilir. The Boys dizisi ve Yüzüklerin Efendisi üçlemesiyle tanınan ünlü oyuncu, Ölümcül Dövüş’ün yeni macerasında Johnny Cage karakterine hayat verecek.

Popüler video oyun serisinden uyarlanan yeni film 2021’de gösterime girmiş ve karışık yorumlar almıştı. Ancak buna rağmen o dönem HBO Max’in en çok izlenen filmi olmayı da başarmıştı.

İlk film yayınlandıktan aylar sonra Warner Bros. tarafından ikinci filme onay geldi. Kısa bir süre önce de devam filminin çekimlerinin Haziran 2023’te başlayacağı ve ilk filmde olduğu gibi Avustralya’da çekileceği ortaya çıktı. Simon McQuoid yönetmen koltuğuna geri dönmeye hazırlanıyor. Moon Knight ve The Umbrella Academy gibi yapımlarla tanınan Jeremy Slater ise devam filminin senaryosunu yazdı.

- Reklam -

Ed Boon ve John Tobias tarafından yaratılan küresel video oyunu fenomenine dayanan 2021’deki filmin oyuncu kadrosunda Cole Young rolüyle Lewis Tan, Sonya Blade rolüyle Jessica MacNamee ve Scorpion rolüyle Hiroyuki Sanada gibi isimler yer alıyordu. Ayrıca jenerik sonrası sahnesi Johnny Cage’in devam filminde yer alacağını müjdeliyordu.

Johnny Cage 1992 yılında ilk Mortal Kombat oyununda tanıtılan bir isim ve o zamandan beri Raiden ve Liu Kang gibi diğer hayranların favorileriyle birlikte serinin merkezi karakterlerinden biri haline geldi. Karakter, kapsamlı bir dövüş sanatları geçmişine sahip Hollywood dövüş/aksiyon filmi yıldızı olarak tanınıyor. Genellikle imajına büyük önem veriyor ve sürekli olarak havalı bir şekilde davranmaya çalışıyor.

Mortal Kombat serisinde Cage, Earthrealm’i (Dünya) çeşitli tehditlere karşı savunan başlıca kahramanlardan biridir ve imza hareketleri ve ölümcüllükleriyle tanınır. Serinin daha sonraki bölümlerinde Cage’in rolü kızı Cassie Cage’e geçti.

Karl Urban, Mortal Kombat 2 Kadrosunda

İşte şimdi, The Wrap’in aktardığına göre Karl Urban, New Line’ın gişe rekorları kıran video oyunu serisine dayanan devam filminde Johnny Cage rolünü üstlenmek üzere son görüşmeleri yapıyor.

- Reklam -

Karl Urban, “Mortal Kombat 2” Filmi ile Uzun Süre Sonra Büyük Çaplı Bir Sinema Filminde Oynamaya Geri Dönecek

Urban şu anda Amazon’un hit dizisi The Boys’da rol alıyor. Daha önce Marvel’ın Thor: Ragnarok filminde Skurge rolüyle yer almıştı. Ancak yıldız oyuncu en çok Star Trek ve Star Trek: Into Darkness filmlerinde Dr. Leonard ’Bones’ McCoy ve Peter Jackson’ın The Lord of the RIngs filmlerindeki Éomer rolleriyle tanınıyor. Urban son olarak Star Trek Beyond ve Disney’in Pete’s Dragon filmlerinde rol aldı ve Oscar adayı animasyon filmi The Sea Beast’te başrolü seslendirdi.

Role seçildiğiyle ilgili henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, Karl Urban’ın Mortal Kombat 2’de Johnny Cage’i canlandıracak olması Avustralyalı aktör için ilginç bir seçim anlamına geliyor. Bu sadece The Boys’un başarısından bu yana ilk büyük canlı aksiyon film rolü değil, aynı zamanda 2005’te gösterime girdiğinde eleştirel ve ticari bir başarısızlık olan ancak o zamandan beri iyi bir takipçi kitlesi edinen Doom filminde Dwayne Johnson’la birlikte oynadıktan sonra video oyunu uyarlama alanındaki ikinci denemesi olacak.

Karl Urban, Mortal Kombat 2 Kadrosunda

Johnny Cage rolü için Karl Urban sizce nasıl bir seçim olmuş? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Bence karakteri daha çok andıran başka bir oyuncu bulunabilirdi ama bakalım. Önyargılı olmayayım. :slight_smile:

  2. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Kendisi Johnny Cage yerine Kano olsaydı daha iyi seçim olurdu diyecektim ama ilk filmin doğru yaptığı ne var diye düşününce vazgeçtim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lady Gaga, Joker 2 Filmi için Metot Oyunculuğu Uyguladı

Lady Gaga “Joker 2” Filmindeki Harley Quinn Rolüne Gereğinden Fazla Büründü: Oscar Performansı İptal Olabilirdi

Çarpık Ağaç - Rachel Burge

İskandinav Mitolojisinden Motiflerle Bezeli “Çarpık Ağaç” Türkçede