in ,

İskandinav Mitolojisinden Motiflerle Bezeli “Çarpık Ağaç” Türkçede

Rachel Burge imzalı “Çarpık Ağaç” Türkçe raflarındaki yerini alıyor. Eser, Epsilon Yayınevi etiketiyle yayımlanıyor.

Çarpık Ağaç - Rachel Burge
- Reklam -
- Reklam -

Çarpık Ağaç Türkçe raflarındaki yerini aldı. Rachel Burge’ün İskandinav mitolojisinden beslendiği eseri Epsilon Yayınevi etiketiyle dilimize kazandırıldı.

İngiliz Edebiyatı ve Felsefe bölümünden mezun olan Rachel Burge, bir yılını dünyayı gezerek geçirdi. Dönüşünde dergi yayıncılığı kariyerine başladı ve ardından bir sitenin editörü olarak işe girdi.

Kendi editörlük ajansını kurmak için ayrılmadan önce beş yıl boyunca AOL sitesinde Kıdemli Editör ve ardından müdür olarak görev yaptı. Rachel, BBC Worldwide, Cosmo, MTV, Prima, Mother & Baby, Total Jobs, Sky Living, Channel 4, MSN ve Yahoo gibi çeşitli siteler için yazılar kaleme aldı.

- Reklam -

Genç yetişkin romanları kaleme alan Burge, şimdilerde çocuklar ve yetişkinler için yaratıcı yazarlık atölyeleri düzenliyor. Çarpık Ağaç yazarın kaleme aldığı ilk romanı olarak öne çıkıyor.

Orijinal adı The Twisted Tree olan ve ilk olarak Eylül 2018’de yayımlanan kitabın tanıtım yazısına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çarpık Ağaç – Rachel Burge | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Çarpık Ağaç - Rachel Burge

- Reklam -

Çarpık Ağaç; hayaletler, ölüler, tılsımlar, sihirli güçler, karanlık, kar, kasvet, gotik unsurlar, kadim masallara göndermeler ve İskandinav mitolojisinden motiflerle dolu fantastik bir roman.

Martha, Norveç’in kırsal bölgesinde yaşayan büyükannesi Mormor’u ziyaret etmeye gittiğinde, evinde gizemli bir yabancının yaşadığını fark eder. Ama evle ilgili tek gizem bu yabancı değildir. Bahçedeki tuhaf ağaç, eve dadanan hayaletler, büyükannesinin kendi kendine hareket eden eşyaları… Martha aslında karmaşık, karanlık ve korkunç bir bilinmezin içine düşmüştür. Bu ailenin geçmişinde kadim bir aile yadigârı olduğu anlaşılan enteresan bir yeteneğin yanı sıra çözülmesi gereken düğümler, baş edilmesi gereken tüyler ürpertici hayaletler ve yaratıklar da vardır. Tıpkı kuzgunların başımızın üzerinde gaklayıp döndüğü bir Edgar Allan Poe hikâyesi gibi.

Çevirisini Oya Yalçın’ın üstlendiği kitabın editörlüğünü ise Bahar Çetiner yapıyor. Toplam 224 sayfadan oluşan Çarpık Ağaç, Nisan 2023 itibarıyla kitapçılardaki ve dijital kitap satış sitelerindeki yerini almaya başladı.

Çarpık Ağaç’ın konusunu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karl Urban, Mortal Kombat 2 Kadrosunda

The Boys’un Yıldızı Karl Urban, “Mortal Kombat 2” Filmine Katılıyor

Donmuş Moğol Mumyaları Gün Yüzüne Çıktı

İklim Krizi Nedeniyle Eriyen Buzullar, 13. Yüzyıldan Kalma Donmuş Moğol Mumyalarını Ortaya Çıkardı