in , ,

“Ben 10” Çizgi Dizisi, Yetişkinlere Yönelik Yeni Bir Macera ile Geri Dönebilir

“Ben 10” çizgi dizisi uzak bir gelecekte, yetişkinlere yönelik yeni bir hikâyeyle tekrar izleyicilerle buluşabilir.

Ben 10 Çizgi Dizisi Yetişkin Versiyon
- Reklam -
- Reklam -

Ben 10 çizgi dizisi hakkında heyecanlandıran haber, ünlü yapımın yaratıcısı Duncan Rouleau’dan geldi. Henüz fikir aşamasında yetişkinlere yönelik bir Ben 10 macerası günün birinde gerçeğe dönebilir.

Ekran yolculuğuna 2005 yılında başlayan çizgi dizi Ben 10, farklı alt başlıklarda toplam 5 dizi olarak izleyicilerle buluşmuş ve 2021’de hayranlarına veda etmişti. Alien Force, Ultimate Alien, Omniverse ve 2016’da başlayan son nesil Ben 10 sonrası ünlü çizgi dizi sessizliğe bürünmüştü.

Bir neslin favorileri arasında yer alan Cartoon Network imzalı yapım, şimdi yeni bir geri dönüş ihtimali ile karşı karşıya. Çizgi dizinin yaratıcısı Duncan Rouleau kısa süre önce verdiği bir röportajda geri dönüş hakkında bir soruya yanıt verdi. Rouleau sevilen evreni geri getirmek hakkında birkaç fikri olduğunu ve ünlü yapımı daha olgun tonlarla tekrar ekrana taşıyabileceğini öne sürdü.

- Reklam -

Ben 10 Çizgi Dizisi

Ben 10 Çizgi Dizisi Yakın Gelecekte Geri Dönebilir

Cartoon Base’e konuşan Duncan Rouleau, serinin geri dönüşünü mümkün kılabilecek bazı fikirleri olduğunu açıkladı.

Duncan Rouleau yeni bir Ben 10 dizisi üzerinde çalışıp çalışmadığını net bir ifadeyle doğrulamadı. Ancak bazı fikirlere sahip olduğunu ortaya koymaktan da çekinmedi.

“Ben 10.000 harika bir karakter ve daha fazlasını hak ediyor,” diyen Rouleau, karakterin yetişkin bir versiyonu üzerinde çalışmaya istekli olduğunu da belirtiyor.

Rouleau’ya Cartoon Network’e göre Rick and Morty gibi daha yetişkinlere yönelik yapımlarla tanınan Adult Swim için bir dizi yaratma konusundaki fikirleri sorulunca ise yaratıcı bu konuda tamamen istekli bir profil çizdi.

“Kesinlikle. Daha yetişkin temalar sunan yüksek riskli bir dizi yapmak harika olurdu. Gore ya da cinsel içerikle çok ilgilenmiyorum. Ama Marvel Sinematik Evreni filmlerinde ele alındığı gibi duygusal, sosyal ve politik unsurlarla ilgilenmek heyecan verici olurdu.”

- Reklam -

Ben 10 Çizgi Dizisi Yeni Yetişkin Versiyon

Adult Swim kanalı, Cartoon Network yapımlarını alıp daha yetişkinlere yönelik versiyonlarıyla izleyicilerin karşısına çıkmalarıyla bilindiğinden Duncan Rouleau’nun bu açıklaması dikkat çekici bulundu.

Rouleau ayrıca artık geriye bakmadıklarını ve ana çizgi dizi için bir devam macerası planlamadıklarını da sözlerine ekledi.

“Ben 10” Çizgi Dizisinin Yeni Evi Adult Swim Olabilir

Adult Swim daha önce zamanda yolculuk yapan Samuray Jack’i ölümden döndürmüş, izleyicilerine son sezonda daha kanlı savaşlar ve hikâyeler sunmuştu. Hayranlar Ben 10 çizgi dizisi için benzer bir hamle bekliyor.

Warner Bros.’un Discovery Inc. ile birleşmesinden sonra, Cartoon Network ve Adult Swim yapımlarında da yeni bir dönem başlamış durumda. Dolayısıyla bir zamanların popüler yapımını yeni bir formatta geri getirmek şirket için de ses getiren bir hamle olabilir.

Siz yetişkinlere yönelik bir Ben 10 macerası fikrine nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Fandom Wire

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Fairly OddParents Netflix ile Yeniden Geliyor

“The Fairly OddParents” Netflix ile Yeniden Çekiliyor: “Ailem Bir Acayip” Geri Dönüyor

Anthony Hopkins Otobiyografisini Yazıyor

Oscarlı Aktör Anthony Hopkins Hayat Hikâyesini Kaleme Alıyor