Menu
in ,

Ryan Gosling, “The Fall Guy 2” Hakkında Konuştu: “Senaryo Hazır”

The Fall Guy 2 senaryosu tamamlandı. Ünlü oyuncu Ryan Gosling, Emily Blunt’la başrolünde yer aldığı filmin devam macerası hakkında konuştu.

The Fall Guy 2 hakkında ilk resmi açıklama, filmin başrol oyuncusu Ryan Gosling’ten geldi.

Ryan Gosling, şu anda vizyonda olan komedi aksiyon filmi The Fall Guy’ın olası devam filmi üzerine konuştu. Gosling filmde, kayıp bir aksiyon yıldızını ararken hayatının aşkını geri kazanmaya çalışan Hollywood dublörü Colt karakterine hayat veriyor. Film aynı zamanda, 1980 yapımı olan televizyon dizisine dayanıyor. Oyuncu kadrosunda ise Ryan Gosling’e, Emily Blunt ve Aaron Taylor-Johson eşlik ediyor.

3 Mayıs’ta beyaz perdedeki yerini alan ve Türkiye’de Dublör adıyla vizyona giren yapım, bu yılın en iddialı işleri arasında yer alıyordu.

- Reklam -

Fast Company’ye verdiği bir röportaj sırasında Gosling, The Fall Guy 2 filmine umutlu yaklaşarak, olası bir filmin senaryosunun çoktan yazıldığını doğruladı. Kendisinin ve rol arkadaşı Emily Blunt’ın canlandırdığı karakterlerine sonrasında neler olabileceğini öğrenmek için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Ryan Gosling: “The Fall Guy 2 Filminde Neler Olacağını Biliyoruz”

“Devam filmi bir nevi kendi kendini yazdı. Biz zaten hikâyeyi yakından biliyoruz. Sadece insanların bu filmi, bu karakterlerin hikâyesini anlatmaya devam etmemizi sağlayacak kadar sevmelerini umuyoruz. Onları ve bu evreni çok seviyoruz ve bunu yapabileceğimizden eminim. Bu karakterleri o kadar çok seviyoruz ki, sadece kendimiz için film bittikten sonra Colt ve Jody’ye ne olacağını bilmek istedik. Onlar için bir sonraki aşama nedir? Ve biz tam olarak ne olduğunu biliyoruz. Umarım seyirci de bilmek ister.”

The Fall Guy, John Wick serisi ve Deadpool 2 gibi çalışmaları ile bilinen dublör kökenli David Leitch tarafından yönetildi. Dünya prömiyerini 2024 SXSW Film Festivali’nde yapmış olan film, Rotten Tomatoes’ta da %83’lük bir puana sahip. Bununla birlikte gişesinin 130-150 milyon dolar arasında olduğu da söyleniyor.

Eleştiriler her ne kadar iyi yönde olursa olsun filmden beklenildiği kadar kâr edilemezse devam filmi planlarının rafa kalkabileceği konuşuluyor.

Filmi izleme şansınız oldu mu? İzlediyseniz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve The Fall Guy 2’nun gerekmediği konusundaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Tülin Ecem Turhan

22 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim görmekteyim. Kendimi bildim bileli okumayı, yazmayı ve araştırmayı severim. Bu tutkuma da en iyi şekilde devam etmeyi amaçlıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version