in ,

Dave Bautista’lı Aksiyon Komedi Filmi “The Killer’s Game”den İlk Fragman Yayınlandı

The Killer’s Game filminden ilk fragman yayınlandı. Lionsgate’in yeni aksiyon komedi filminin başrolünde Dave Bautista yer alıyor.

The Killer's Game: Dave Bautista'lı Aksiyon Filmi | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Lionsgate, aksiyon-komedi filmi The Killer’s Game için ilk fragmanı yayınladı. Başrolünde Dave Bautista’nın yer aldığı filmi aktör ve dublör kimliğiyle de tanınan J.J. Perry yönetiyor.

Hikâye, kendisine terminal bir hastalık teşhisi konulduğunu öğrenen ve bu nedenle kendi başına ödül koyan yetenekli bir suikastçı etrafında dönüyor. Ancak sonrasında teşhisin yanlış olduğunu anlaşlıyor ve baş karakter kendi peşine düşürdüğü kişilerden kendini korumak zorunda kalıyor.

The Killer’s Game’in ilk fragmanı, filmin afişindeki fikri vurguluyor: Glass Onion: A Knives Out Mystery, Guardians of the Galaxy, Dune ve Knock at the Cabin gibi filmlerin yıldızı Dave Bautista’nın canlandırdığı Joe Flood karakteri kendini bir köşeye sıkıştırmış durumda ve onun kadar yetenekli suikastçilere karşı kendini savunmak zorunda kalacak. Ayrıca artık başına ödül konulmadığını acımasız suikastçilere açıklamakta zorlanacak. Özellikle de suikastçılar sevgilisini hedef aldıkları için.

- Reklam -

The Killer's Game Poster

The Killer’s Game’in kadrosunda Bautista dışında ayrıca Sofia Boutella (Rebel Moon), Ben Kingsley (Shang-chi and The Legend of the Ten Rings), Scott Adkins (John Wick: Chapter 4), Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine), Daniel Bernhardt (Atomic Blonde) ve Antonia Desplat (Shantaram) gibi yıldız isimler yer alıyor.

The Killer’s Game’i, aksiyon filmlerinde dublör olmaktan yönetmenliğe geçen J.J. Perry yönetiyor. Perry, John Wick 2, Avatar: The Way of Water ve F9 gibi yapımların dublör ekibinde yer aldı. Ayrıca Blue Beetle, The Fate of the Furious, Warrior ve daha birçok filmde ikinci ünite yönetmeni olarak görev yaptı. Senaryoyu ise James Coyne (A Certain Justice), Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix) ve Rand Ravich (Life dizisi) kaleme aldı. Senaryo, aynı isimli romanından uyarlanan Jay Bonansinga’nın kitabına dayanıyor.

The Killer’s Game Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Hollywood Reporter’a göre, The Killer’s Game uyarlaması son 20 yılın büyük bir bölümünde birçok kişinin aklındaydı. Farklı zamanlarda Jason Statham (Beekeeper), John Woo (Face/Off) ve Wolfgang Petersen (Troy) gibi isimlerle anıldı. Filmin 2023’ün başlarında resmen duyurulmasının ardından yapımcı Andrew Lazar, bir araya getirebildikleri ekibi kutladı ve şunları söyledi:

- Reklam -

“Uzun bir arayışın sonunda Dave Bautista’da ikna edici aksiyonu ve inanılmaz komedi zamanlamasını en iyi şekilde dengeleyebilen mükemmel bir Joe Flood bulduk. J.J. Perry’nin yönetmenliğinde, izleyicilerin arzuladığı türde tamamen özgün ve benzersiz aksiyonu sunacağını biliyoruz.”

The Killer's Game Fragman

The Killer’s Game, 13 Eylül 2024 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde sinemalarda gösterime girecek. Türkiye vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Dave Bautista’nın başrolünde yer aldığı aksiyon komedi filminin ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    “Hikâye, kendisine terminal bir hastalık teşhisi konulduğunu öğrenen ve bu nedenle kendi başına ödül koyan yetenekli bir suikastçı etrafında dönüyor. Ancak sonrasında teşhisin yanlış olduğunu anlaşlıyor ve baş karakter kendi peşine düşürdüğü kişilerden kendini korumak zorunda kalıyor.”

    Ee, Kemal Sunal’ın Korkusuz Korkak filminin senaryosu çalmışlar :rofl:

  2. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Sen yazmasan ben yazacaktım :sweat_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cinemapink by Maximum: Marka, İş Bankası ile İşbirliği Yaptı

CinemaPink ve İş Bankası İşbirliğine Gitti: Sinema Salonu Zincirinin Yeni Adı “Cinemapink by Maximum” Oldu

Gravity Falls 3. Sezon Yeni Bölümler - Disney

“Gravity Falls” Yeni Bölümleri ile Geri Dönebilir: 3. Sezon Hakkında İlk Açıklama