in ,

Yeni “The Office” Dizisinin Adı “The Paper” Olacak

“The Paper” dizisi şekilleniyor. “The Office” evreninde geçecek yeni spin-off yapımı Peacock’ta yayınlanacak.

The Paper Dizisi - The Office
- Reklam -
- Reklam -

The Paper dizisi hakkında yeni detaylar açıklandı. The Office evrenini genişletmeye hazırlanan yeni maceranın resmi adı belli oldu.

Ricky Gervais ve Stephen Merchant ikilisi tarafından BBC için geliştirilen The Office, daha sonra NBC tarafından ABD’ye de adapte edilmişti. Her iki yapım da kendine has bir izleyici kitlesi edinmiş, sit-comlar arasında izi silinmeyecek bir çizgiye konumlanmıştı. Seneler içerisinde birçok farklı ülkeye farklı formatlarda adapte edilen yapım, bir süredir ABD versiyonunun yeni bir alternatifi üzerine de gündeme geliyordu.

Şimdi ise The Office ile aynı evreni paylaşan ancak bu defa bir kâğıt satış şirketinin hikâyesi yerine Orta Batı Amerika’da ölmek üzere olan bir gazete ofisinde geçecek yeni bir maceranın ilk adımları atılıyor.

- Reklam -

The Paper Dizisi - The Office - Peacock

The Paper olarak adlandırılan yeni dizi daha önce Daniels & Koman İsimsiz Proje olarak anılıyordu. Yeni dizinin konsepti, The Office’in bitiminden sonra başka bir iş yerinin hikâyesini çekmek üzere harekete geçen aynı belgesel ekibinin zor durumdaki bir gazetede yaşananları kaydetmesi olacak.

The Paper Dizisi Aynı Belgesel Ekibinin Yeni Macerası Olacak

The Paper dizisinin konusu şu sözlerle özetleniyor:

“Dunder Mifflin’in Scranton şubesini ölümsüzleştiren belgesel ekibi, yeni bir konu arayışındayken gönüllü muhabirlerle hayata geri döndürülmeye çalışılan tarihi bir Orta Batı gazetesini ve onun yayıncısını keşfeder.”

NBCUniversal Entertainment Başkanı Lisa Katz, yeni diziyi duyururken şu ifadeleri kullanmıştı:

The Office’in son bölümü NBC’de yayınlanalı on yıldan fazla bir süre geçti. Dizi, Peacock’ta yeni nesil hayranlar kazanmaya ve popülerlik elde etmeye devam ediyor. Universal Television ile ortaklaşa ve Greg Daniels ve Michael Koman’ın yaratıcı ekibi tarafından yönetilen bu yeni dizi, Dunder Mifflin evreninde geçen yeni bir karakter kadrosunu ve komedi hikâye anlatımı için zengin bir ortam olan geleneksel bir gazeteyi tanıtıyor.”

- Reklam -

The Paper Dizi - The Office

The Paper’ın başrollerinde Domhnall Gleeson (About Time) ve Sabrina Impacciatore (The White Lotus) yer alacak. Yapımın prodüksiyonun 2024 yazında başlaması bekleniyor. Henüz prömiyer tarihi açıklanmayan The Paper 2025 yılı içerisinde Peacock üzerinden izleyicilerin karşısına çıkabilir.

İlginizi çekebilir: How I Met Your Mother Testi

The Paper hakkında sizin beklentileriniz ne? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR


Kayıp Rıhtım’ı Google News, Facebook, Instagram ve X üzerinden takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Eski dizinin kadrosu nere bu nere. Gram ilgimi çekmedi. Neye göre karar almışlar anlamadım. Çok saçma olmuş bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece 2 ve 3. Sezon Çekimleri

“One Piece” Dizisinde 2. ve 3. Sezonlar Arka Arkaya Çekilecek

Nazanin Boniadi - The Rings of Power 2. Sezon Yer Almayacak

“The Rings of Power”ın Önemli Oyuncularından Biri, 2. Sezonda Yer Almayacak