Menu
in ,

Wesley Snipes Yeni “Avengers” Filmine Blade Olarak Geri Dönüyor

Wesley Snipes yıllar sonra bir kez daha Blade rolüne dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun “Avengers: Secret Wars” kadrosuna dahil olduğu iddia edildi.

Wesley Snipes, Avengers: Secret Wars filmi ile yıllar sonra bir kez daha Blade rolüne geri dönebilir.

Son iki Avengers filminde dünyayı rahatsız eden kaçınılmaz kötü Thanos’tu. Ancak Multiverse Saga için asıl sorun yaşanan gecikmeler. Pandemi, grevler ve arka plandaki zorluklar nedeniyle Marvel Sinematik Evreni projelerinin birçoğu uzun süreli geliştirme sorunlarına maruz kaldı. Bunlardan biri de Blade’in yeniden başlatılmasıydı. Mahershala Ali’nin Gündüz Gezen’i devraldığı açıklandığında tarihleri 2019’un ortalarını gösteriyordu. Fakat filmin o zamandan bu yana yapım aşama sürüncemesi hâlâ devam ediyor.

Hayranlar Ali’nin versiyonunu görmek için beklerken orijinal Blade oyuncusu da farklı bir Marvel filmi içinde geri dönebilir. Twitter’da Marvel filmleri ve dizileriyle ilgili gelişmeler paylaşan Marvel Updates sayfasna göre Wesley Snipes, 2027 yılında vizyona girmesi beklenen Avengers: Secret Wars filminde Blade olarak yer almak için hazırlanıyor.

- Reklam -

Wesley Snipes’ın “Avengers 6″da Küçük Bir Rolünün Olması Bekleniyor

Filmin birçok tanıdık yüzü getirmesi beklendiği için bu haber pek de sürpriz olmayabilir. Ancak elbette söz konusu iddianın henüz resmi taraflarca doğrulanmadığını belirtmek gerekiyor.

Avengers: Secret Wars Marvel’a süper kahraman sinemasının geçmişinden hangi yıldızlarını istiyorsa seçme özgürlüğü verdiği için, Snipes’ın bir görünümü pek de hayal değil. Benzer şekilde Blade’in yeniden başlatılmasının 2025’e kadar ekranlara ulaşması pek olası değil. Çekimleri yasaklayan grevler bir yana, film başlangıcından beri senaryo sorunları yaşıyor. Hatta Kit Harington’ın Kara Şövalye’si ile vaat edilen Eternals kesişimin bile gerçekleşmeyeceği belirtiliyor.

Blade’nin Geçmişi ve Wesley Snipes

Karakter ilk kez 1998’de Blade adlı filmde Wesley Snipes tarafından canlandırıldı. Yapım o zamanlar için bir dizi dövüş sahnesi ve görsel efektlerle dolu aksiyon filmi olarak büyük beğeni kazandı. Ardından 2002 yılında Blade II ve 2004 yılında Blade: Trinity adlı devam filmleri geldi. Snipes bu üç film boyunca karakteri başarıyla canlandırdı ve onu ikonik hale getirdi.

Wesley Snipes’ı bir kez daha bu rolde görme ihtimali konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: We Got This Covered

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version