in , ,

Son Dönemin Dikkat Çeken Animelerinden “Wind Breaker” 2. Sezon Onayını Aldı

Wind Breaker 2. Sezon onayı almayı başardı. Nisan ayında başlayan ve kısa süre önce 13 bölümle final yapan ilk sezonun ardından animenin yeni bölümlerinin geleceği kesinleşti.

Wind Breaker 2. Sezon Onayı Almayı Başardı
- Reklam -
- Reklam -

Wind Breaker 2. Sezon onayı aldı. İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan ilk sezonun ardından anime uyarlamasının devam bölümleri için yeşil ışık yakıldı.

Nisan 2024’te ekranlara gelen ve 13 bölümlük bir maraton sunan ilk sezon, 28 Haziran’da sona ermişti. Bu kapanışın hemen ardından animenin 2. sezonuyla 2025 yılında geri döneceği kısa bir tanıtım videosu ile duyuruldu.

CloverWorks tarafından hayata geçirilen bu aksiyon dolu anime, Satoru Nii’nin popüler mangasından uyarlandı. Bahar dönemi animelerinin en iyilerinden biri olarak gösterilen Wind Breaker, Furin Lisesi’ndeki dövüş ustası öğrencilerin maceraları etrafında şekilleniyordu. Okuldaki en güçlü öğrencilerden oluşan Bofurin adlı grubun çatışmaları çözmek için gösterdiği çabalar, diziye aksiyon dolu sahneliğini kazandırıyordu.

- Reklam -

Wind Breaker Animesi 2. Sezon Onayı Almayı Başardı

Ana karakter Haruka Sakura liseye yeni gelen birinci sınıf öğrencisi olarak, güç ve mücadele dolu bir dünyada kendini bulmaya çalışırken, yeni dostluklar kurar ve Bofurin’in değerlerini benimser. İlk sezon boyunca izleyiciler, Haruka’nın güç ve statü peşinde koşarken nasıl olgunlaştığını ve Bofurin’in liderlerinden biri haline geldiğini izledi. Serinin final bölümü Bofurin’in ilk sınıf öğrencilerinin, gizemli KEEL grubuyla yüzleşmeye hazırlandıkları bir noktada biterken izleyicileri büyük bir merak içinde bıraktı.

Toshifumi Akai’nin yönetmenliğindeki animenin finalinde, yeni başlayacak ikinci sezonun tohumları da atılmış oldu. Son bölümlerde tanıtılan bazı gizemli yeni karakterler, izleyicilerin merakını celbetmeyi başardı. Dizinin devam sezonuyla birlikte bu yeni isimlerin hikâyelerine de değinileceği tahmin ediliyor.

Wind Breaker 2. Sezon Onay Videosu | İZLE

YouTube video

(Videoyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Wind Breaker 2. sezonun tam olarak ne zaman başlayacağına dair henüz kesin bir tarih verilmedi. Ancak resmi açıklamalara bakılırsa yine bahar sezonuna yetişebileceği düşünülüyor. Crunchyroll da devam sezonunu dijital platformunda yayınlama hakkını kazandı.

Animenin seslendirme kadrosunda Yūma Uchida, Kouki Uchiyama, Nobunaga Shimazaki, Yuichi Nakamura, Ryōta Suzuki ve Shoya Chiba gibi popüler seslendirme sanatçıları yer alıyor. Söz konusu isimlerin devam bölümlerinde de karakterlerine sesleriyle hayat vermesi bekleniyor.

Wind Breaker 2. Sezon Onayı

Wind Breaker animesinin ilk sezonunu sizler nasıl buldunuz? 2. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: One Esports

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Hunt for Gollum'da LotR'dan Birçok Karakter Yer Alablir

“The Hunt for Gollum” Filminde “Yüzüklerin Efendisi” Üçlemesinden Birçok Tanıdık Yüz Geri Dönebilir

Mars'a Gidecek Astronotlar için Yeni ve Ölümcül Tehdit

Mars’a Gidecek Astronotlar için Yeni ve Ölümcül Bir Tehdit Ortaya Çıktı