Menu
in ,

Noragami 3. Sezon İhtimali: Hayranların İsteği Gerçek Olacak mı?

Noragami 3. sezon hâlâ heyecanla bekleniyor. Peki gün geçtikçe popülerliği artan manga serisinin anime formatında devam sezonu olacak mı?

Noragami 3. sezon ihtimali var mı? Dünya çapında hatırı sayılır bir kitle edinmiş olan anime macerasının devam sezonu heyecanla bekleniyor. Peki bunun olasılığı ne?

Noragami 12 bölümlük ilk sezonu ile 2014’te ve 13 bölümlük 2. sezonu ise 2015’te Studio Bones imzasıyla yayınlandı. Yayınlandığı süre boyunca popülerliğinin koruyan serinin 3. sezonu için hâlâ onaylanmış bir tarih yok.

Adachitoka isimli bir manga grubunun imzasını taşıyan anime macerasının konusu şu şekilde:

- Reklam -

Hiyori Iki isimli ortaokul öğrencisinin ruhu, otobüs çarpmakta olan bir yabancıyı kurtarırken ikiye bölünür ve bir yarısı Ayakashi’ye dönüşür. Uzak Kıyı’dan gelen yaratıklar olan Ayakashiler çeşitli formlarda, insanlara etkisi olan fakat onlar tarafından görülmeyen yaratıklardır.

Bu durumdan dolayı Hiyori olur olmaz yerlerde uykuya dalar ve ruh formuna geçer. Bu formda Yakın Kıyı’nın yaşayanların, Uzak Kıyı’nın ise ruhların ve iblislerin dünyası olduğunu öğrenir. Kurtarmaya çalıştığı kişinin Felaket Tanrısı Yato olduğunu öğrenen Hiyori, Yato’dan onu bu durumdan kurtarmasını ister.

Yato insanlar tarafından unutulmuş bir Tanrı’dır. Bu yüzden şöhret kazanmak, zengin olmak ve kendine ait bir tapınak istemektedir. Para biriktirmek için insanların dileklerini yerine getiren Yato’ya Yukine isimli ve onun Shinki’si olan (Tanrıların isteğine göre kullandıkları ve değişik güçleri olan silah ya cisimler) bir çocuk eşlik eder.

Noragami 3. Sezon Ne Zaman Gelecek?

Noragami, izleyicilere doğaüstü bir macera ve romantizm sunarak büyük bir hayran kitlesi edindi. Yazar grubundaki iki mangakanın sağlık durumundan dolayı manga 2017-2019 tarihleri arasında duraklasa da, şu anda serinin mangası devam ediyor. Yani yeni sezon olmaması için hiçbir sebep gözükmüyor.

Şubat 2021’de tekrar yayımlanmaya başlayan manganın satışları düştü. Animenin ikinci sezonu da maalesef pek farklı olmadı. İlk sezona göre 2. sezon izlenme oranları anlamında beklediği ilgiyi görmedi.

2. sezonun finali 3. sezona zemin hazırlasa da, animeye olan ilgideki bu düşüş Bones stüdyosunu yeni sezon çalışmalarından alıkoymuşa benziyor.

Yeni sezon beklentileri azalsa da macera manga ile hâlâ devam ediyor. Henüz 3. sezon için herhangi bir tahmini çıkış tarihi yok. Fakat anime dünyasına gün geçtikçe artan ilgiyle yarım kalan birçok serinin ve Noragami’nin devamı ihtimal dahilinde. Hayranlar, 2. sezonun üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen yeni sezon taleplerini dillendirmeye devam ediyorlar.

Peki ya sizler Noragami animesini izlediniz mi? Sizce 3. sezon gelecek mi? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Yorum Yap

Exit mobile version