Menu
in ,

“Zaman Çarkı”nın Yıldızı Rosamund Pike, “Sihirbazlar Çetesi 3”ün Kadrosuna Katıldı

Rosamund Pike, “Sihirbazlar Çetesi 3” filminde yer almaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu senaryosu hazır olan “Now You See Me” evrenine katılıyor.

Sinema dünyasının ünlü ismi Rosamund Pike, Sihirbazlar Çetesi 3 filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Gone Girl filminde sergilediği performansı ile izleyicilerin hafızalarına kazınmayı başarmış olan oyuncu son olarak Zaman Çarkı dizisinde yer aldı.

Lionsgate’in sevilen serisi Now You See Me, yeni bir yıldız oyuncuyu daha bünyesinde ağırlamaya hazırlanıyor. Oscar, BAFTA, Golden Globe ve Emmy’ye aday gösterilen Rosamund Pike, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson ve Isla Fisher gibi isimlerin de yer aldığı üçüncü filmin kadrosuna katıldı.

Zombieland filmleri ile bilinen Ruben Fleischer’ın yönetmenliğini üstleneceği Sihirbazlar Çetesi 3’ün konusu şimdilik gizli tutuluyor. Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith ve Mike Lesslie’nin kaleminden çıkan film senaryosunun geçen ay tamamlandığı duyurulmuştu. Maceranın serideki büyülü hırsızlık olaylarını sürdürmesi bekleniyor. Bobby Cohen ve Alex Kurtzman’ın yapımcılığını üstlendiği proje, sihir, komedi ve heyecan dolu bir macera vaat ediyor.

- Reklam -

Rosamund Pike’ın rolü ise merak konusu. Ünlü oyuncunun seriye ne gibi bir dokunuş getireceği henüz bilinmiyor. Ancak Gone Girl ile Saltburn filmleri ve Prime Video’nun Zaman Çarkı dizisiyle adından söz ettiren Pike’ın kadroya büyük bir katkı sunacağına kesin gözle bakılıyor.

Now You See Me serisinin ilk iki filmi, dört sihirbazdan oluşan bir ekibin düzenlediği göz kamaştırıcı büyülü soygunları konu alıyordu. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher ve Dave Franco’nun oluşturduğu “Dört Atlı” takımı, büyük şovlar düzenleyerek vurgun yapıyor ve bu paraları izleyicilere dağıtıyordu.

Rosamund Pike’ın Sihirbazlar Çetesi 3 Filmindeki Rolü Henüz Bilinmiyor

2013 yapımı ilk filmde ekip, gizemli bir hayırsever tarafından bir araya getirilir ve hükûmet kurumlarından para çalmakla görevlendirilmişti. 2016’daki devam filmi ise Dört Atlı’nın Daniel Radcliffe’in canlandırdığı yeni bir düşmanla karşı karşıya kalmasını ve uluslararası bir komploya burunlarını sokmasını işliyordu.

Her iki yapım da bir yandan gizemli bir hırsızlık hikâyesi anlatırken bir yandan da büyüleyici sihir numaralarıyla izleyiciyi hayrete düşürüyordu. Şimdi üçüncü filmle birlikte bu büyülü serüven yeni bir safhaya geçecek.

Rosamund Pike’ın “Now You See Me 3”’e katılımı, geçen sene çıkmış olan Emerald Fennell imzalı Saltburn filminde sergilediği performans ile doğrudan bağlantılı olduğu söylenilebilir. Öyle ki, filmde sergilediği performansı ile hem BAFTA hem de Altın Küre ödülleri için aday da gösterilmişti. Hayranları ayrıca, Pike’ın yaklaşan psikolojik gerilim filmi Hallow Road’daki baş rolünü ve Now You See Me 3 gibi Lionsgate yapımı olan In The Grey’deki rolünü de dört gözle bekleyebilirler.

Sihirbazlar Çetesi 3 filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Tülin Ecem Turhan

22 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim görmekteyim. Kendimi bildim bileli okumayı, yazmayı ve araştırmayı severim. Bu tutkuma da en iyi şekilde devam etmeyi amaçlıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version