in , ,

Rosamund Pike ve Barry Keoghan’lı Emerald Fennell Filmi “Saltburn”den Yeni Fragman

Saltburn fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Rosamund Pike, Barry Keoghan ve Carey Mulligan gibi isimlerin yer aldığı filmi Emerald Fennell yönetiyor.

Saltburn Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Saltburn fragmanı paylaşıldı. Aynı zamanda oyuncu kimliğiyle de tanınan Emerald Fennell’ın yönettiği film bir üniversite öğrencisi üzerinden aristokrat bir İngiliz ailesini merkezine alıyor.

2000’li yılların ortalarında geçen Saltburn, Oxford öğrencisi Oliver Quick’in hikâyesini takip ediyor. Oliver çekici ve aristokrat Felix Catton’ın çekici büyük ailesinin malikanesi olan Saltburn’e davet edilmesiyle kendini unutulmaz bir yazın içine çekildiğini keşfeder.

Film, Brideshead Revisited ve The Talented Mr. Ripley gibi eserlere de gönderme yaparak homoerotizmi işliyor ve ayrıcalıkların ve arzunun karmaşık ilişkisine odaklanıyor. Fennell böyle bir hikâyeyi anlatmak için muhtemelen kişisel deneyimlerinden yararlanıyor. Fennell’in babası Theo Fennell bir kuyumcu olarak İngiliz sosyetesinde varlıklı bir isim ve kendisi de İngiltere’nin en pahalı özel okuluna gitmiş, hatta Netflix’in The Crown dizisinin 3. sezonunda Kraliçe’nin eşi Camila Shand’ı canlandırmıştı.

- Reklam -

Yapım için paylaşılan resmi fragman, daha önce yayınlanan ilk fragmandan daha fazlasını sunarak yaşanacak içki partileri ve sınıf mücadelesine dair önemli ipuçları sunuyor. Felix’in Oliver’ı eve davet ettiği, ardından Oliver’ın yaşadığı aşağılanmalar ve sonrasında yaşanacaklar görüntülerde kendisine yer buluyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Saltburn Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Saltburn Filminde Kimler Rol Alıyor?

Yapımda Barry Keoghan Oliver’ı, Jacob Elordi ise Felix’i canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda, Felix’in annesi Elspeth Catton rolünde Rosamund Pike, Sir James Catton rolünde Richard E. Grant ve “Poor Dear Pamela” rolünde Fennell evrenine geri dönen Carey Mulligan da bulunuyor.

- Reklam -

Saltburn Film Fragmanı Yayında

Film ilk olarak 4 Ekim’de 2023 BFI Londra Film Festivali’nde uluslararası prömiyerini yapmıştı. Ancak lüks İngiliz film festivallerine düzenli olarak katılmayanlar için sınırlı bir sinema gösterimi 17 Kasım’da, ardından 22 Kasım 2023’te ise birçok yerde yayınlanacak. Türkiye vizyon tarihi ile ilgili henüz bir bilgi olmamakla birlikte yapımın bir süre sonra Prime Video üzerinden izleyiciyle buluşmayı bekleniyor.

Saltburn’ün resmi fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlar için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 Kristal Kelepçe Ödülleri Kazananları

Yerli Polisiye Edebiyat Ödülü “Kristal Kelepçe”de 2023 Yılı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Siluet Çalışmaları - Pierre Senges

Fransız Yazar Pierre Senges, Terk Edilmiş Fragmanları Kafkaesk Mikro-Kurgularda Bir Araya Getiriyor