Menu
in ,

Cowboy Bebop Fragmanı: Spike, Faye ve Jet Aksiyona Geri Dönüyor

Beklenen Cowboy Bebop fragmanı sonunda geldi. 90’ların ikonik animesinin canlı aksiyon dizisi Netflix ile çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Cowboy Bebop fragmanı paylaşıldı. 90’ların sevilen anime dizisi, canlı aksiyon olarak Netflix üzerinden dönmeye hazırlanıyor. Beklenen yapımdan nihayet ilk uzun fragman yayınlandı.

Sunrise Inc. tarafından hazırlanan orijinal animenin yönetmen koltuğunda Shinichirō Watanabe oturdu ve yazar Keiko Nobumoto, karakter tasarımcısı Toshihiro Kawamoto, mekanik tasarımcı Kimitoshi Yamane ve besteci Yoko Kanno ile birlikte çalıştı. Kısa sürede popüler haline gelen ve yıllar içerisinde klasik halini alan yapım için sonunda canlı aksiyon bir yapım geleceği söylentileri ilk olarak 2017 yılında gelmeye başladı. Sunrise’ın projeyi geliştirmek için Tomorrow Studios ile ortaklık kurmasıyla ve sonrasında Netflix’in de işe dahil olmasıyla süreç başladı.

Seri, uzak bir gelecekte geçiyor ve ödül avcıları Spike Spiegel, Jet Black ve Faye Valentine’in galakside dolaşıp hedeflerini avlanamasını, aynı zamanda geçmişlerinin iblisleriyle de yüzleşmelerini konu alıyor. Live action dizisinin kadrosunda Spike rolünde John Cho, Jet rolünde Mustafa Shakir, Faye rolünde Daniella Pineda, Vicious rolünde Alex Hassell ve Julia rolünde Elena Satine yer alıyor. Yeni Cowboy Bebop serisi, Zoo yaratıcısı André Nemec tarafından geliştirildi ve The Mandalorian senaristi Christopher Yost tarafından yazıldı.

- Reklam -

Netflix, geçen haftalarda düzenlenen sanal TUDUM etkinliğinde beklenen uyarlamanın açılış jeneriğini paylaşmıştı. Animenin açılış jeneriğini aynı şekilde canlı aksiyona kopyalayan ve o tanıdık müziklerini de değiştirmeyen kanal, “Kayıp Bölüm (The Lost Session)” başlıklı ilk tanıtım fragmanını da nihayet yayınladı.

Aksiyon dolu geçişlere sahip yeni fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Cowboy Bebop Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

Dizi için yayınlanan ilk tanıtım fragmanı anime hayranları için adeta bir paskalya yumurtası görevi görüyor. Orijinal serinin içerisinde yer alan birçok bölüme yapılan göndermelerle dolu olmasının yanı sıra, Yoko Kanno’nun ikonik “Tank!” tema müziğini kullanmaktan da geri durmuyor. Fragmanın ana üçlüyü ayıran çubukları şık şekilde kullanması ve yine başroller tarafından kontrol edilmesi, aynı zamanda serinin hem anime hem de mangadan getireceği bazı stillere dair güzel bir fikir veriyor.

Merakla beklenen yapımın ilk sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak ve tüm bölümleri ile 19 Kasım 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Ayrıca henüz anime yapımını izlememiş hayranlar için de, 21 Ekim’den itibaren tüm bölümlerine yine Netflix üzerinden ulaşabileceklerini hatırlatalım.

Cowboy Bebop’un yayınlanan resmi tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version