Menu
in ,

Doctor Who 12. Sezon Yayın Tarihi Yeni Fragmanla Duyuruldu

BBC’nin merakla beklenen uzun soluklu dizilerinden Doctor Who 12. sezon yayın tarihi, yeni yayınlanan fragmanla birlikte duyuruldu.

BBC’nin popüler bilimkurgu dizilerinden Doctor Who 12. sezon bölümleriyle yola devam ediyor. Dizinin yeni sezonundan geçen kasım bir fragman yayınlanmıştı. Şimdiyse yepyeni bir tanıtım filmiyle 12. sezon tarihi de duyurulmuş oldu.

Doctor Who 12. sezon ne zaman yayınlanacak, sorusu şu sıralar en çok gündemde olan konulardandı. Nihayet yeni sezon fragmanı, bize sezonun başlangıç tarihini de işaret etti. Doktor ile buluşmamız yeni yılın ilk gününde olacak.

Doctor Who 12. Sezon Fragmanı ve Yayıh Tarihi

- Reklam -

Yayınlanan tanıtım videosuyla birlikte 12. sezon tarihinin 1 Ocak 2020 olacağı resmileşmiş oldu.

13. Doktor’un maceralarına şahit olacağımız yeni sezonun tanıtımında, Doctor “büyük, ciddi bir kriz” konusunda bir sesli mesaj kaydederken görünüyor. Elbette bu krizin ne olduğuna dair net bir bilgimiz yok. Ancak “bir şeylerin” Doctor’un peşinde olduğu da bir gerçek. TARDIS’i özleyenler, kısa tanıtımda bu özlemlerini giderebilecek.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da dizinin Doktor’u Jodie Whittaker olacak. Whittaker’ın yol arkadaşları olarak karşımıza çıkacak isimler ise Graham O’Brien karakteriyle Bradley Walsh, Ryan Sinclair ile Tosin Cole ve Yasmin Khan ile Mandip Gill olarak biliniyor.

10 bölümden oluşması planlanan 12. sezonun ardından 13 ve 14. sezonun onaylarının alındığı da geçen haftalarda sizlerle paylaştığımız haberler arasındaydı.

İngiliz dizi tarihinin hâlâ devam eden en eski yapımlarından birisi olan Doctor Who, eski seriyi de sayarsak bu sezonla birlikte toplamda 30. sezona kavuşuyor.

Doctor Who 12. Sezonunda Bazı Eski Canavarlar Geri Dönüyor

Şu sıralar dizinin baş yazarı ve yapımcısı Chris Chibnall. Bu sezon, alışık olduğumuzun aksine bir Noel bölümü yerine yeni yıl bölümüyle hayranların karşısına çıkacak olan Doctor Who; uzun süren bir geleneği de böylece kırmış oluyor.

Chris Chibnall, yeni sezondan bahsederken harika canavarlara sahip olduklarını belirtmişti. 12. sezonun yaratıklarının ise özellikle biraz daha ürkütücü olduğunun altını çizen yapımcı, yeni bölümlerde bizleri daha büyük aksiyon sahnelerinin beklediğinin de sinyalini vermişti. Chibnall ayrıca bazı eski canavarların geri döndüğünü de ipucu olarak hayranlarla paylaşmıştı.

Peki ya siz yeni sezon tanıtımını nasıl buldunuz? Yayın tarihi, beklediğinizden erken miydi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


Doctor Who Dizisinde Bahsi Geçen Türkler

Kaynak: Tor

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Yorum Yap

Exit mobile version