in ,

Doctor Who 12. Sezon Fragmanı Yayında: Klasik Canavarlar Geri Geliyor!

BBC’nin sevilen yapımlarından Doctor Who dizisinde 12. sezon fragmanı sonunda paylaşıldı. Merakla beklenen yeni sezon tanıdık canavarları geri getiriyor.

Doctor Who
- Reklam -
- Reklam -

Ne zaman gelecek diye uzun süredir merakla beklenen Doctor Who dizisinin 12. sezonuna ait ilk fragman nihayet yayınlandı. Çıkış tarihi hâlâ kesin olarak bilinmese de 1 dakikalık fragman bizlere dizinin 2020’nin başlarında geleceği işaretini veriyor.

Yeni yayınlanan fragmanda 13. Doktor’u bir smokin içinde Paris’i ziyaret ederken görüyoruz. Aynı zamanda tanıdık birçok canavarla da yüz yüze geliyoruz. En son David Tennant döneminde görülen yaratıklardan biri de fragmanda gözümüze çarpıyor. Yeni gelen görüntülerle Judoon, Cybermen ve David Tennant’ın oynadığı “The Runaway Bride” adlı üçüncü sezon özel bölümünde karşımıza çıkan Racnoss ismi verilen uzaylılarla karşılaşıyoruz.

Doctor Who 12. Sezon fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

- Reklam -

Ayrıca geçtiğimiz ay sonunda Doctor Who dizisine iki ek sezon onayı birden verilmişti. 13. ve 14. sezon onaylarının yanı sıra, BBC’nin HBO Max ile yaptığı anlaşmayla birlikte hem şu ana kadar yayınlanmış sezonlar hem de yeni gelecek iki ek sezon da platformda gösterilecek. Sonraki sezonların ne zaman geleceği hakkında henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat en azından şimdilik dizinin 2022 yılına kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Bunun yanı sıra 13. sezonun resmi doktoru da açıklanmadı.

Dizide şu anda The Doctor rolünde Jodie Whittaker’ı izliyoruz. Sezonun yürütücü yapımcılığı Broadchurch, United, Camelot gibi yapımların altında imzası olan Chris Chibnall tarafından üstleniliyor.

Yeni sezonda doktorun yol arkadaşları olarak Graham O’Brien rolünde Bradley Walsh, Ryan Sinclair rolünde Tosin Cole ve Yasmin Khan rolünde de Mandip Gill yer alıyor.

Yeni sezonun bölümlerini yönetecek yönetmenlerin şu ana kadar açıklanmış olanlarının isimleri ise şöyle: Jamie Magnus Stone, Lee Haven Jones, Jamie Magnus Stone ve Emma Sullivan.

- Reklam -

Doctor Who 12. sezonun toplamda 10 bölüm sürmesi bekleniyor.

Eğer 1974 yılından itibarek klasik seriyi de işin içine katarsak, yaklaşmakta olan yeni sezon 30. Doctor Who sezonu olacak.

Peki ya yeni sezon fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce bu sezon bir öncekine göre daha iyi bir şekilde devam eder mi?

İlk izlenimlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Doctor Who Dizisinde Bahsi Geçen Türkler

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    Güzel haber… :yum:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michael Jackson

Michael Jackson Filmi Geliyor, Üstelik Bohemian Rhapsody’nin Yapımcısından!

Marvel İlk Çizgi Roman

Marvel İmzalı İlk Çizgi Roman 7 Milyon Liraya Alıcı Buldu