Menu
in

George R.R. Martin’in Nightflyers Dizisi İptal Edildi

George R.R. Martin’in “Gece Kuşları” öyküsünden uyarlanan Nightflyers dizisinin ikinci sezonu iptal edildi.

George R.R. Martin‘in kısa süre önce DEX Kitap tarafından dilimize de çevrilen “Gece Kuşları” adlı bilimkurgu öyküsünden uyarlanan Nightflyers dizisi iptal edildi.

Syfy kanalı tarafından çekilen ve çok büyük reklamı yapılan dizinin şu sıralar ikinci sezonunun duyurulması bekleniyordu. Ancak kanal yetkilileri izlenme oranından memnun kalmadıkları için aksi yönde bir karar alarak Nightflyers’ın devamını çekmeyeceklerini duyurdular.  Sebep olarak diziyi “hiç kimsenin izlemediğini” öne sürdüler.

İşin ilginç yanı Nightflyers’ın geçtiğimiz aylarda beklenmedik bir şekilde Netflix’e, yani rakip kanala da gelmesiydi. Ama görünen o ki bu hamle bile diziyi kurtaramamış.

- Reklam -

Syfy yetkilileri dizinin oyuncularıyla kontrat yenilemediklerini ve hepsini yeni projelere uğurladıklarını açıklamış. Ek olarak dizinin yönetmeni de şimdiden başka bir proje üstünde çalışmaya başlamış bile.

Sonuç olarak Nightflyers sadece 10 bölümde kaldı. “Ama ben daha izlememiştim bile,” diyenlerdenseniz ve George R.R. Martin’in farklı öykülerini de deneyimlemek istiyorsanız sonsuza dek arşivlere kaldırılmadan önce elinizi çabuk tutmanız yerinde olabilir.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Yorum Yap

Exit mobile version