Menu
in

“Hakan: Muhafız”ın İki Sezonu Daha Onayı Kaptı

Hakan: Muhafız’dan (The Protector) yeni haberler var. Netflix şimdiden dizinin 3. ve 4. sezonları için onayı verdi.

Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz senenin son aylarında Netflix’te bizim topraklardan bir dizi yayınlandı: Hakan: Muhafız (The Protector). Geliştirilme süreci boyunca kâh heyecanlandık kâh hakkını verebilecekler mi diye endişelendik. Bu sıkıntılar dizi yayınlandıktan sonra da meraklıları arasında devam etti. Bazıları Netflix’te yayınlanan ilk Türk yapımı dizinin fena bir iş olmadığını söylerken, diğerleriyse olumsuz eleştiri oklarını yönelttiler.

Görünen o ki Netflix diziden memnun. Çünkü yeni gelen habere göre daha birinci sezonu yayınlanan yapımın şimdiden 3. ve 4. sezonları için onay verilmiş.

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin 3. ve 4. sezonlarının çekimleriyse önümüzdeki aylarda başlayacak ve 2020 gibi yayınlanması bekleniyor.

- Reklam -

Peki siz Hakan: Muhafız’ı sevenlerden miydiniz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Yorum Yap

Exit mobile version