in

“Hakan: Muhafız”ın İki Sezonu Daha Onayı Kaptı

Hakan: Muhafız’dan (The Protector) yeni haberler var. Netflix şimdiden dizinin 3. ve 4. sezonları için onayı verdi.

hakan muhafiz ust
- Reklam -
- Reklam -

Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz senenin son aylarında Netflix’te bizim topraklardan bir dizi yayınlandı: Hakan: Muhafız (The Protector). Geliştirilme süreci boyunca kâh heyecanlandık kâh hakkını verebilecekler mi diye endişelendik. Bu sıkıntılar dizi yayınlandıktan sonra da meraklıları arasında devam etti. Bazıları Netflix’te yayınlanan ilk Türk yapımı dizinin fena bir iş olmadığını söylerken, diğerleriyse olumsuz eleştiri oklarını yönelttiler.

Görünen o ki Netflix diziden memnun. Çünkü yeni gelen habere göre daha birinci sezonu yayınlanan yapımın şimdiden 3. ve 4. sezonları için onay verilmiş.

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin 3. ve 4. sezonlarının çekimleriyse önümüzdeki aylarda başlayacak ve 2020 gibi yayınlanması bekleniyor.

- Reklam -
- Reklam -

Peki siz Hakan: Muhafız’ı sevenlerden miydiniz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Dizinin ilk sezonunu izledim. Heyecan vermek şöyle dursun çoğu yerinde sıkıldım. İlk bölümden, Ölümsüz’ün kim olduğunu anlamak çok zor değildi. Mantık hataları oldukça fazlaydı. Hikaye kopuk kopuk ilerledi. Tipik “ben kahraman olmak istemiyorum” halleri. Hadi hepsini geçtim, bari konusu iyi olsaydı. Dizide tek hoşuma giden şey; ilk muhafızın savaş meydanındaki görüntüsü oldu. Assasin tarzı görünüyordu. Çok hoştu.

  2. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    O memnuniyeti…

    …tartışmasıyla oluşan meraka bağlıyorum. Netflix’in iş modeli, yeni üye çekecek projelere el atmak. Hakan Muhafız, Netflix’in Türkiye piyasasında kendine daha fazla üye çekebilmesinde hatırı sayılır bir katkı elde etmiş olabilir.

    Ama bu devem sezonlarının garantilendiği anlamına gelmiyor. Eğer, ilk sezonda eleştirilen yönler ikinci sezonda da devam ederse, Netflix’e Hakan için gelenler, yine Hakan sebebiyle Netflix’ten uzaklaşabilir. Tamam, Netflix tek diziden ibaret değil; Hakan’a gelip aradığını bulamayan, başka yapımlara takılabilir.

    Anahtar sezon ikinci sezon; üç ve dördün kaderini, ikinci sezonun Netflix’e kazandıracağı üye ve izlenme sayısı belirleyecek.

    Bir de dikkat çekmeyen ama mühim bulduğum bazı sorular var: Hakan dizisinin şu anki başarısında Netflix’in 1 Aylık Bedava’sının etkisi ne kadar, acaba? 1 Ay’lık denemenin sonunda kaç kişi kalacak? Hakan için ya da diğer Netflix içerikleri için üyeliklerini devam ettirecekler mi? Sorular sorular…

    Bekleyip sonucu öğreneceğiz.

  3. Avatar for eleutheiros eleutheiros dedi ki:

    Dizi başarı kriterini sadece Türkiye ile sınırlandırmamak lazım. Ben de iyi bir dizi diyemiyorum maalesef ama İstanbul’da tarihle iç içe geçen bir kurgu oldukça sağlam temele kazık dikiyor demek. Yorumlarda beni şaşırtan derecede olumlu yorumlar var özellikle bakıyorum arap izleyiciler baya övüyor.

    Türk yapımlarının Balkanlar ve Ortadoğu’da büyük bir hayran kitleleri oldukları bir gerçek. Büyük ihtimal oradan da olumlu dönüşler var ki Netflix, bir diziye 3 sezon birden onayı kolay kolay vermez ki bu diziye verdi. Tabi Amerika’daki bir dizi sezonuna göre oldukça ucuz da gelmiş olabilir maliyeti :sweat_smile:

  4. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Netflix Türkiye piyasasına girerken, yerli dizilerin Ortadoğu’daki popülaritesinden faydalanacağı ve hedeflerinden birinin yerli dizilerin yayın haklarını alarak Ortadoğu’ya açılmak olduğu teorileri atılmıştı.

    Ha, bu ne kadar gerçeği yansıtır, bilemem. Ama Hakan dizisi o bölgelerde Netflix’in yüzünü güldürmüşse, bu gelişme, yerli oyuncuların yer aldığı yeni Netflix dizilerine kapı aralayabilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

william gibson

Neuromancer’ın Yazarına Büyük Onur

kitap ust

2018’de Türkiye’de Kişi Başına Düşen Kitap Sayısı Arttı