Menu
in ,

1919’un İstanbul’unda Geçen “Pera Palas’ta Gece Yarısı” Dizisinden Fragman: Netflix’ten Zaman Yolculuğu

Pera Palas’ta Gece Yarısı fragmanı yayınlandı. Atatürk’e yönelik bir komplonun da yer aldığı Netflix Türkiye’nin yeni dizisi yakında başlıyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı fragmanı paylaşıldı. Netflix Türkiye’nin yeni dizisi ufukta gözüktü. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın başrollerinde yer aldığı yapım, günümüzde bir otel odasından 1919’a açılan bir kapıyla hikâyesine başlıyor.

Netflix Türkiye’nin son dönemlerde en çok merak edilen dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı için ilk tanıtım fragman yayınlandı. İzleyiciyi 1919 yılının İstanbul’una davet eden dizi, Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik siyasi bir komplonun da işleneceği konusu ile dikkat çekiyor.

İngiliz tarihçi ve yazar Charles King’in Midnight at the Pera Palace: The Birth of Modern Istanbul adlı eserinden uyarlanan dizi önümüzdeki mart ayında izleyicilerle buluşacak.

- Reklam -

Pera Palas’ta Gece Yarısı | Tanıtım Fragmanı – İZLE

Başrollerinde Adını Feriha Koydum ve Bizim Hikâye ile tanınan Hazal Kaya ve Aşk 101 ile tanınan Selahattin Paşalı’nın yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda Tansu Biçer, Yasemin Szawlowski, Clare Louise Frost, Jordan J Gallagher ve James Chalmers gibi isimler bulunuyor.

Charles King’in kurgu dışı kitabından serbest bir şekilde uyarlanan dizide genç gazeteci Esra (Hazal Kaya), İstanbul’un ünlü otellerinden Pera Palas hakkında bir yazı yazmak için otele gidiyor. Otel odalarından birisinde 1919’a açılan bir kapıyla karşılaşan Esra, tekinsiz bir zaman yolculuğunun ardından kendisini tuhaf bir maceranın ortasında buluyor. Burada İstanbul’un çılgın kulüplerinden birisinin sahibi olan Halit’le (Selahattin Paşalı) tanışan Esra, aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenmesi planlanan siyasi bir komplodan haberdar oluyor.

Yapımcılığını Rise of Empires: Ottoman ve Hekimoğlu dizilerini hazırlayan Karga Seven Pictures’ın üstlendiği dizide yönetmenlik Emre Şahin’e emanet. Şahin, daha önce yine bir Netflix yapımı olan Rise of Empires: Ottoman’ı da yönetmişti.

Globaldeki adı Midnight at the Pera Palace olarak duyurulan dizi yerli ve yabancı oyuncu kadrosu ve işlediği konu itibarıyla dünya çapında bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

İlk sezonu toplamda 8 bölüm sürecek olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart 2022’de izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sizin diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version