Menu
in

Söylenti: “Yüzüklerin Efendisi” Dizisi Genç Aragorn’a Odaklanacak

Amazon’un 5 sezonluk dev projesi “Yüzüklerin Efendisi” dizisinin, genç Aragorn’a odaklanacağına dair kuvvetli bir söylenti dolaşıyor!

1 milyar dolarlık bütçesiyle Amazon’un şimdiden çok konuşulan dizi projesi “Yüzüklerin Efendisi”nden yeni haberler var.

5 sezon olması planlanan ve “Taht Oyunları”ndan boşalan koltuğu devralması beklenen yapıma dair söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Hatırlayacağınız gibi, geçtiğimiz günlerde dizinin yönetmen koltuğu için Peter Jackson’ın konuşulduğunu sizlere aktarmıştık. Şimdiyse serinin geçeceği döneme dair kuvvetli bir iddia söz konusu.

Orta Dünya’ya ait yapımlara dair isabetli haberleriyle bilinen The One Ring sitesi, yeni LOTR dizisinin genç Aragorn’a odaklanacağını ortaya attı.

- Reklam -

Elbette resmi bir ağızdan bu bilgi henüz teyit edilmiş değil. Ancak The One Ring, bu gelişmeyi birçok kaynaktan onaylattığını iddia ediyor.

Hikâyenin Aragorn gibi sevilen bir karakterin gençlik çağına ışık tutma ihtimali birçok hayranı heyecanlandıracak gibi. Fakat karanlıkta kalmış onca hikâye varken belli başlı isimlerin etrafında dönüp durmak, hatırı sayılır bir kitleyi memnun etmeye yetmeyebilir.

Viggo Mortensen’in efsane oyunculuğuyla zihinlerimizde yer edinen Aragorn’un gençliği, kim tarafından canlandırılır bilmiyoruz. Ancak müstakbel oyuncunun omuzlarında ağır bir yük olacağı şimdiden kesin. İddialar doğruysa tabii.

Siz ne dersiniz?

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Yorum Yap

Exit mobile version