Menu
in

The Mandalorian 2. Sezonu Boba Fett Karakterini İçerecek

The Mandalorian 2. sezon Boba Fett karakteri ile geliyor. Ünlü ödül avcısı, Star Wars filmlerinde de oynayan Temuera Morrison tarafından canlandıracak.

Boba Fett, The Mandalorian 2. Sezon ile geliyor. Üstelik karakteri canlandıracak isim de Star Wars hayranlarının yakından tanıdığı Temuera Morrison olacak.

Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden Boba Fett, The Mandalorian dizisi için en çok beklenen karakterlerden bir tanesiydi. Öyle ya da böyle geleceği düşünülen karakterin dizinin ikinci sezonunda yer alacağı açıklandı. Üstelik sevilen karakter Star Wars filmlerinde Jango Fett’i canlandırmış olan Temuera Morrison tarafından hayat bulacak.

Mandalore gezegeninin ödül avcısı loncasının pek çok üyesi olsa da, en iyilerinden bir tanesi şüphesiz Jango Fett idi. İlk olarak Star Wars: Episode II – Attack of the Clones filmiyle tanıdığımız Jango karakteri, imparatorluğun ilk askerleri olan clone trooperların da atasıydı. Jango’nun, Mace Windu tarafından öldürülmesiyle birlikte oğlu Boba, babasının zırhından da ilham alarak yaptığı zırhıyla bir Jedi avcısı olmaya yemin etmişti. Boba Fett babasının yerini alsa da Star Wars: The Empire Strikes Back filminde çok az gözüktükten sonra Return of the Jedi yapımıyla beraber hızlı bir ölümle karşılaşmıştı. Aslında Boba’nın kendisi de bir çeşit klondu ve Jango onu bir evlat olarak yetiştirmeyi tercih etmişti.

- Reklam -

The Mandalorian 2. Sezon Ertelenecek mi?

The Mandalorian, ödül avcılarının hayatına daha fazla dahil olmamızı sağlasa da gözlerin ilk aradığı karakter Boba Fett oldu. Gecikmelere rağmen yeni sezonu Ekim ayında başlayacak olan The Mandalorian nihayet bu sevilen ödül avcısı hakkında daha detaylı bilgileri izleyenlere sunmaya hazırlanıyor. Üstelik Boba, Jango karakterine de hayat vermiş olan Temuera Morrison’ın ta kendisi tarafından canlandırılacak.

Yapımın ikinci sezonunun neredeyse her bir bölümü için başka bir başarılı yönetmen sahne arkası kadrosuna eklendi. Michael Biehn, Robert Rodriguez, Peyton Reed gibi başarılı yönetmenler kadroya dahil edilirken; Jon Favreau ve Carl Weathers’ın da birer bölümü yöneteceği onaylandı. Önceki sezonun bir parçası olan Bryce Dallas Howard ve Dave Filoni’nin yine birer bölüm için geri döneceği söylendi.

Boba Fett’in dizide ufak bir rolü olacağı söylense de hayranların baskısı dolayısıyla Fett, ilerleyen aşamalarda kendine daha büyük bir yer edinebilir. Boba Fett ve Mando’nun yüz yüze gelip gelmeyeceği sorusunun cevaplanması için hayranlar heyecanla geri sayıma başladılar bile.

The Mandalorian 2. sezonu, Koronavirüs nedeniyle herhangi bir erteleme almazsa Ekim 2020’de Disney+ platformunda yayınlanacak.

Karakterin diziye dahil olması sizleri sevindirdi mi? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yeni sezon teorilerini bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian 1. Sezon İncelemesi

Kaynak: THR

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version