Menu
in

Netflix Yeni Bandersnatch’ini Buldu: You vs. Wild

Netflix’in yeni dizisi You vs. Wild ile hayatta kalma uzmanı Bear Grylls’in geleceği sizin ellerinizde. Bakalım yeni yapım, Bandersnatch’i aşmayı başarabilecek mi?

Netflix’in interaktif dizi bölümü Black Mirror: Bandersnatch’i duymayanınız var mı? Eğer bu dizi hakkında hâlâ bir fikriniz yoksa sizi şuraya alabiliriz. Bandersnatch bir kesim tarafından beğenilirken, bir kesim tarafından ise beğenilmemişti. Elbette beğenen ve beğenmeyen herkesin kendilerine göre oldukça geçerli bahaneleri vardı. Netflix ise işleri bir adım daha ileri götürmeye karar vermiş olacak ki bizlere yeni bir interaktif seri sunmaya karar verdi: You vs. Wild

10 Nisan’da sekiz bölüm halinde yayınlanacak You vs. Wild adlı yeni interaktif seride, adından da anlayabileceğiniz gibi ünlü hayatta kalma uzmanı Bear Grylls‘in vahşi doğada ne yiyeceğine, nereye gideceğine ve neler yapacağına siz karar veriyorsunuz. Kısacası direksiyona siz geçiyor ve vahşi doğayla yüzleşiyorsunuz. Ayrıca dizi aile dostu olacakmış.

- Reklam -

You vs. Wild’da kötü arazi koşullarında sık ve gizemli ormanları, sert çölleri, dağlık arazileri keşfederken Bear Grylls’e katılacak ve döndüğünüz her köşede zorlu kararlarla yüz yüze geleceksiniz. ”Bear’ın başarıp başaramayacağı tamamen size bağlı,” diyen özetin de bizleri strese sokmadığı kesin.

Bear ise şu şekilde bir açıklamada bulundu;
”İzleyicilere bu türünün tek örneği, interaktif hayatta kalma serüvenini sunmaktan çok gurur duyuyorum. Bu yeni dizi izleyicilere dünyayı ve araziyi benim botlarımı giyerek keşfetme şansı veriyor. Bu oldukça riskli olacak.”
Bu haber Bandersnatch‘i beğenenleri ve vahşi doğada hayatta kalma belgesellerini sevenleri oldukça yakından ilgilendirirken, sevmeyenlere de bu interaktif yayıncılık metoduna bir şans daha verme fırsatı sağlayacak mı göreceğiz. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version