Menu
in

Işın Beril Tetik’ten Korku Öyküleri: Kara Kara Kapkara

Korku edebiyatımıza yıllardır öykü ve makaleleriyle katkı veren Işın Beril Tetik’in yazdığı “Kara Kara Kapkara,” İthaki Yayınları etiketiyle çıkıyor.

Işın Beril Tetik bugüne dek Kangüncesi, Gölge, Yabani Çizgi Roman gibi dergilerin yanı sıra Anadolu Korku Öyküleri 1 ve 2 gibi derlemelerde de tüyler ürpertici öyküleriyle yer almış bir isim. Kendisini fantastik ve korku alanındaki yazarlığı dışında, Gerisi Hikâye adlı podcast programının anlatıcılarından biri olarak da tanıyoruz. Uzun yıllar boyunca, özellikle korku alanında çeşitli yönlerden katkı vermiş yazar, hatırlayacağınız üzere sitemiz için de incelemeler kaleme almıştı. Şimdiyse yazar Kara Kara Kapkara adlı, kendi ismini taşıyan ilk kitabıyla okuyucuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İthaki Yayınları aracılığıyla okuyacağımız gerilim ve korku türündeki eser, bizleri tir tir titreteceğe benziyor. Tanıtım metninde vaat ettiği korkuyu şöyle anlatıyor, “Karanlığın gerçek sesine kulak vereceğimiz, dehşetin melodisini duyacağımız korku öyküleri.” Kitabın tanıtım metninin tamamına hep birlikte göz atalım:

Günahlarla birlikte çıkılan yolculuklar, kılıfına uydurulmuş korkunç arzular, insan kılığındaki iblisler, Anadolu’nun kalbindeki kâbuslar, modern şehrin dar sokaklarında gezen habis ruhlar, arafta kalmış insanlar…

- Reklam -

Işın Beril Tetik’ten, karanlığın gerçek sesine kulak vereceğimiz, dehşetin melodisini duyacağımız korku öyküleri.

“Geceleri sadece kapkaradır göze en iyi görünen…”

Siz de geceye katılın!

İthaki’den çıkan birçok eserde gördüğümüz Yankı Enki, bu kitabın da editör koltuğunda yer alıyor. Şu an ön siparişte olan kitap, 27 Ekim’de internet mağazalarında ve raflarda yerini alacak.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Yorum Yap

Exit mobile version