in ,

“Kocanı Nasıl Öldürürsün?” Yazarı, Gerçekten de Kocasını Öldürmüş Olabilir

Kocanı Nasıl Öldürürsün? makalesini yazan Nancy Crampton Brophy, gerçekten de eşini öldürmüş olabilir. Yazarın cinayeti itiraf ettiği iddia edildi.

Kocanı Nasıl Öldürürsün? Yazarı, Kocasını Öldürmüş Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Kocanı Nasıl Öldürürsün? makalesini kaleme alan Nancy Crampton Brophy cinayetle suçlanıyor. Ortaya atılan son iddia ise yazarın gerçekten de eşini öldürdüğü ve bunu kabul ettiği yönünde.

2018 yılında göz altında alınan yazarın, 63 yaşındaki eşi Daniel Brophy’yi öldürmüş olabileceğinden şüpheleniliyor. Daniel Brophy, 2 Haziran 2018’de akşam saat 19.30 sularında sırtından iki el ateş edilerek öldürülmüştü. Maktulün eşi Nancy Crampton Brophy ise kendi blogunda, kocasının ölümünden yıllar önce yazmaya başladığı “Kocanı Nasıl Öldürürsün?” yazısı ve içerisinde “Yanlış Koca” adlı kitabın da olduğu farklı romantik kurgu eserleriyle tanınıyor.

Olayı araştıran polis güçleri ailenin finansal durumlarının son zamanda oldukça zor dönemden geçtiğini ifade ediyor. İkili bu zor zamanların üstesinde gelmek için bulduğu çözümün ise Nancy Brophy’nin eşini ciddi bir şekilde yaralaması ve bunun sonucunda hayat sigortasından alacakları 1,4 milyon dolarlık ödeme olduğu düşünülüyor. Ancak davalı tarafın savunmasına göre ailenin durumu ölümden önce iyiye gitmekteydi. Nancy’nin sahip olduğu silah ise yazılarında kendisine yardımcı olmak amacıyla kullandığı bir eşya olduğu kaydediliyor.

- Reklam -

“Kocanı Nasıl Öldürürsün?” Makalesinin Yazarının Cinayeti Hücre Arkadaşına Anlattığı İddia Ediliyor

Kocanı Nasıl Öldürürsün? Yazarı, Kocasını Öldürmüş Olabilir Nancy Crampton Brophy

Diğer taraftan Nancy Crampton’ın evinde bir ‘hayalet silah’ kitinin bulunduğu söyleniyor. Hayalet silah kiti, mermi kovanının hangi silahtan çıktığının tespit edilememesi için farklı mermiler üretmeye yarayan bir sistem olarak biliniyor. Ancak kaynaklar Nancy’nin bu sistemin nasıl çalıştığını tam bilmediği için internet üzerinden bir Glock satın aldığını ve farklı mermiler kullandığını ifade ediyor. Bununla birlikte yazarın silahı ateşlemeden önce evinin arka bahçesinde birkaç deneme yaptığı da iddialar arasında.

Dava sürecinde göz altında tutulan Nancy Crampton Brophy’nin cinayeti hücre arkadaşına anlattığı söyleniyor. Cinayet davasına bakan savcı yazarın hücre arkadaşıyla konuşmasını mahkemeye taşıyarak, Nancy’nin kollarını iki yana açarak ‘vurulma anında bu kadar uzaktaydım’ dediğini iddia ediyor. Ancak Nancy polise verdiği ilk ifadesinde eşinin ölümü sırasında evinde olduğunu söylemişti.

Nancy Crampton-Brophy ve Daniel Brophy

- Reklam -

Savunma makamı ise Nancy’nin kocasını sevdiğini ve kendisinin cinayet ile ilişkisi olmadığını söylüyor. Cramptn Brophy’nin avukatı Lisa Maxfield davalının eşini öldürmesi için herhangi bir sebep olmadığını söylüyor ve şunları ekliyor:

“Nancy, Dan Brophy’ye tüm kalbiyle aşıktı ve bu aşkı bugün de gerçektir.”

Avukatlar, aralarının iyi olduğunu göstermek amacıyla mahkemeye eşler arasındaki mesajları sundu.

Siz bu cinayetle ilgili olarak ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Washington Post

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Love, Death & Robots 3. Sezon için Yeni Fragman

Netflix’in Sevilen Animasyon Dizisi “Love, Death & Robots”un 3. Sezonundan Yeni Fragman

my hero academia 6. sezon ova

My Hero Academia’nın 6. Sezonundan Önce İki Yeni Özel Bölüm Yayınlanacak