Menu
in

Taht Oyunları, Resimli Özel Baskısıyla Raflarda

George R.R. Martin’in dünyaca ünlü Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin ilk kitabı Taht Oyunları, resimli ve ciltli özel baskısıyla bizlerle.

Sevdiğimiz kitapların yurt dışında resimli ve ciltli özel baskılarının yayımlandığını hepimiz biliyoruz. Hatta Yerdeniz ve Rüzgârın Adı için basılan bu özel edisyonlardan bazılarını daha önce bu sayfalarda sizlerle paylaşmıştık. Türk okurlar olarak birkaç istisna haricinde çoğunlukla sadece uzaktan bakar, hiçbir zaman kavuşamayız bu tür ciltlere. Ama Taht Oyunları için bu gerçek artık değişmek üzere…

George R.R. Martin‘in bu dünyaca ünlü serisini dilimize kazandıran Epsilon Yayınları, şimdi de resimli ve ciltli özel baskısını bizlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Kitabın sayfa düzeni ve David G. Stevenson tarafından çizilen göz alıcı illüstrasyonlarının yanı sıra ikiye bölünmüş değil, tek cilt hâlinde satılacak olması da bir diğer artısı.

Taht Oyunları Resimli Özel Baskı’nın arka kapak yazısı şöyle:

- Reklam -

Yayımlandığı her ülkede satış rekorları kıran ve olay yaratan televizyon dizisi Game of Thrones’a ilham veren George R. R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisi şimdi resimli baskılarıyla Türkçede!

Martin’in olağanüstü hikâyesi, Taht Oyunları’nın yirminci yılına özel hazırlanmış bu baskıdaki büyüleyici görsellerle bambaşka bir şekilde hayat buluyor.

Kış geliyor ve olayların tam ortasında, üzerinde doğdukları topraklar kadar sert ve boyun eğmez bir aile, Kışyarı’nın Starklar’ı yer alıyor. Acımasız soğuk topraklardan uzaktaki zevk ve sefa düşkünü sıcak topraklara uzanan entrika, trajedi, ihanet ve dehşet dolu bir yolculuk. Her hanedanın tek gayesi en ölümcül mücadeleyi, taht oyunlarını kazanmak.

“Sizi ele geçiriyor ve asla bırakmıyor. Harikulade.” – Robert Jordan

“Büyüleyici… George R. R. Martin’in ilk epik fantastiği türün standartlarının çok üzerinde.” – Locus

Önceki kitaplarda olduğu gibi yine Sibel Alaş‘ın çevirisiyle bizlerle buluşan roman, Tuğçe Nida Gökırmak‘ın katkılarıyla çıkıyor. 832 sayfalık eser 21 Mayıs‘tan itibaren ciltli ve birinci hamur kâğıda basılı olarak satışa sunulacak. Dilerseniz sanal kitapçılardan şimdiden ön siparişinizi verebilirsiniz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Yorum Yap

Exit mobile version