Menu
in

12. Ankara Kitap Fuarı Açılıyor!

12. Ankara Kitap Fuarı, 16-25 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

16-25 Şubat tarihleri arasında 12. kez gerçekleşecek olan Ankara Kitap Fuarı başlıyor. Fuarın bu yılki gözde konuğu ise sinema eleştirmeni ve yazarı Atilla Dorsay olacak. Ayrıca Metro serisinin yazarı Dmitry Glukhovsky de imza için fuarda olacak.

ATO Congresium’da gerçekleşecek olan fuar, her gün saat 10:00 – 20:00 arasında kitapseverleri ağırlayacak. 300’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek olan Ankara Kitap Fuarı, on gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleriyle birlikte binden fazla etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Fuar alanında kitap fuarının yanı sıra 22 sahafın da katılımıyla gerçekleşecek olan Ankara Sahaf Festivali de kitapseverleri bekliyor olacak.

- Reklam -

Zeynep Hantik

Boş zamanlarında çizimler yapıp, öyküler yazan bir okurum. "Madem ki her şeyin sonu gözyaşı olacak, en azından istediğimi yapmalıyım," diyen Rothfuss'a olan sevgimin sonsuz, söylediği sözü çok fazla benimsemiş olduğumu da söylemeden geçemeyeceğim. Fantastik, bilimkurgu ve bilgisayar oyunlarına olan ilgim her geçen gün artmakta, bunlar hakkında konuşup tartışabildiğim bir yerde olduğum için son derece mutlu yaşamaktayım.

Yorum Yap

Exit mobile version