Menu
in

Aquaman Gişede Rekora Koşuyor: 1 Milyar Dolar Hasılat Artık Çok Yakın

DC’nin son yapımlarından Aquaman, gişede 1 milyar dolar barajını aşmaya çok yakın!

Aquaman geçtiğimiz hafta bile piyasaların galibi olmayı sürdürdü. Memleketinde 259,7 milyon dolar, dünya çapında ise 940,7 milyon dolar ile DC Sinematik Evreni’nin öncüsü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Forbes‘in verilerine göre balıklara fısıldayan adam, Aquaman Amerika’da yaptığı hasılat ile Justice League, Doctor Strange, Fantastic Beasts and Where to Find Them, X-Men: The Last Stand ve X-Men: Days of Future Past‘ı geride bıraktı.

Noel arifesinde çıkan bir film için belki de tartışılamaz bir başarı. Ancak şu anda ve geçmişte rekabet ettiği filmlere baktığımızda kazandığı popülarite ile güzel bir işe imza atıldığı anlaşılıyor. Filmin Amerika’da 300 milyon dolar hasılatı aşacağına kesin gözüyle bakılıyor. Dünya çapındaysa büyük ihtimalle 1 milyar doları geçecek. Başarabilirse eğer 2014 Paramount yapımı Transformers: Age of Extinction‘dan beri bunu başarabilen ve Walt Disney yapımı olmayan tek film olacak.

- Reklam -

Siz hâlâ bu filmi izlemediniz mi? İzleyip izlememek arasında gidip geliyor, karar veremiyor musunuz? Belki spoiler vermeden yaptığımız inceleme veya hazırladığımız ön bakış videosu size yardımcı olur.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Yorum Yap

Exit mobile version