Menu
in

Oscar Ödüllü Yönetmen Ben Affleck, DC için Bir Film Yönetmeyi Asla Düşünmediğini Söyledi

Ben Affleck herhangi bir DC filmi yönetmek istemiyor. Oscar ödüllü yönetmen ve oyuncu, çizgi roman evrenine geri dönmemekte kararlı.

Ben Affleck herhangi bir DC projesinde yer almak istemediğini söyledi. Sürecin kendisi için çok zorlu geçtiğini söyleyen ödüllü yönetmen ve oyuncu evrene geri dönmemekte kararlı.

Ünlü oyuncu Ben Affleck yarasa sinyalini tamamen kapatmış gibi görünüyor. Zack Snyder hayranları uzun zamandır aktörün Batman rolüne bir kez daha dönmesini istiyordu ancak başarılı oyuncu verdiği röportajda DC evreninden geri dönmeksizin ayrıldığını netleştirdi.

The Hollywood Reporter’a konuşan Affleck, James Gunn ya da Peter Safran ile herhangi bir problem yaşamadıklarını, aldığı kararın kişisel sebeplerden olduğunu söyledi:

- Reklam -

“(James) Gunn’ın DC’si için herhangi bir film yönetmezdim. Kesinlikle olmaz. James Gunn’a karşı bir sorunum yok. Çok iyi birisi ve iyi işler başaracak. Ama onların yapmak istedikleri şekilde bir şey yapmazdım. İlgimi çekmiyor.”

Daha sonrasında Justice League filmlerinde yaşadıklarından bahseden Affleck, süper kahraman filmlerinde çalışmanın kendisini nasıl yıprattığını ve alkol problemlerine yol açtığından bahsetti:

“Bir Batman filmini yönetecektim ama (Justice League) filmi sonrası dedim ki, ‘Ben yokum. Bir daha böyle bir şeye girişmeyeceğim. Bana göre değil.’ İnanılmaz b*ktan tecrübeler içeren sektörde yaşadığım en kötü tecrübeydi.

Kalbim kırıldı. Bir gün birisi (Joss Wheadon) aklındaki bir fikirle içeri girip dedi ki ‘Seni buradan kurtarıyorum ve 60 gün sürecek yeni çekimlerle senin etrafına kurulu bir şey yazıyorum. Ben halledeceğim.’ Ama halletmedi. Çok zordu ve çok fazla içmeye başladım. Londra’da bir otelde kalıyordum. Ya içecektim ya da camdan atlayacaktım. Sonra düşündüm ve dedim ki, ‘İstediğim hayat bu değil, çocuklarım yanımda değil, sefil bir haldeyim.”

Ben Affleck: “Plastik Bir Kostüm Giymek İstemiyordum”

Batman rolünü bıraktıktan sonra yeni projelere devam eden Affleck problemin rolde olmadığını da ekliyor:

“İlginizi çeken ve sizi tutan bir şey üzerinde çalışmak istiyorsunuz. Plastik bir kostüm giymeyi değil. Rolü ya da kostümü küçümsemiyorum ama artık yaratıcı süreci tatmin edici bulmadığım bir noktaya gelmiştim.”

2013 yılında Jesse Eisenberg ve Jeremy Irons ile birlikte evrene katıldığı açıklanan Ben Affleck, Zack Snyder’ın Justice League filminde de yer almıştı. Henry Cavill’in Superman’i ve Gal Gadot’un Wonder Woman’ı ile birlikte DC evreninin en önemli kahramanını canlandırdı. Ödüllü aktör Aquaman and the Lost Kingdom filminde kostümü bir kez daha giyerken evrendeki son Batman rolünü ise Ezra Miller’ın başrolünde yer adlığı The Flash filminde canlandıracak.

Siz Ben Affleck’in Batman’ini nasıl bulmuştunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz. İçeriklerimizden anında haberdar olmak isterseniz bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Spot

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version