in

Büyük Başarı Yakalayan Korku Filmi “A Quiet Place”in Devamı Gelecek

Hem izleyiciler tarafından sevilen hem de düşük bütçesine rağmen beklentileri aşarak yüksek gişe hasılatı elde eden korku filmi “A Quiet Place”in devam filminin çekileceği duyuruldu.

a quiet place devam filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yakınlarda ülkemizde de vizyona giren film A Quiet Place (Sessiz Bir Yer), hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından övgüler aldı. Farklı tarzıyla korku sevenler tarafından ilgiyle karşılaşan bu yapım, düşük bütçesine rağmen şimdiye kadar tüm dünya üzerinde 213 milyon dolar üzerinde elde ettiği yüksek gişe hasılatıyla da stüdyo açısından çok kârlı bir iş oldu.

The Hollywood Reporter‘da paylaşılan habere göre Paramount yeni film için kolları sıvadı. Ekonomik açıdan durumun çok iyi olmasının yanı sıra hikâyesi itibarıyla devam ettirmeye de uygun olunca ikincisinin çekileceği haberleri tabii ki bizleri şaşırtmadı. Zaten yönetmene hikâyenin devamı için sorulduğunda, herhangi bir problem olmadığını, ellerinde anlatacak daha çok materyal olduğunu söyledi.

Her yıl Las Vegas’ta düzenlenen CinemaCon‘da stüdyonun başındaki isim Jim Gianopulos etkinlikte şöyle konuştu:
“Beş yıl önce bana The Office’teki çok komik karakter Jim’in oynadığı, neredeyse tamamı sessiz bir filmin Paramount’ta büyük ses getireceğini söyleselerdi, Paramount’ta çalışmaya başlamalıyım derdim.”
The Office adlı ünlü komedi dizisindeki Jim Halpert rolüyle ismini duyuran John Krasinski‘nin ilk yönetmenlik deneyimi olan pek sevilmemiş komedi filmi The Hollars‘tan sonra bu denli başarı sağlayacağı beklenmiyordu elbette. Ancak Krasinski ile birlikte yazar koltuğunda oturan Bryan Woods ve Scott Beck ile beklentileri aşarak büyük ses getirdiler.

- Reklam -

A Quiet Place gorsel

Güncelleme

Devam filminin çıkış tarihi belli oldu. Açıklanana göre, sevilen filmin devamı 15 Mayıs 2020’de bizlerle olacak.

- Reklam -

Sizce yeni film gerekli miydi yoksa tadında mı bırakılmalıydı? Bu haberle ilgili neler düşünüyorsunuz? Bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

black widow son

Marvel’ın “Black Widow” Filmi İçin Türk Yönetmen İddiası

atesin koklerine dair mitler ust

James George Frazer’ın “Ateşin Kökenine Dair Mitler” Kitabı Raflarda