Menu
in

Dedektif Pikachu İzlemeye Giden Çocuklara Korku Filmi Şoku

Kanada’daki bir sinema salonu, küçük izleyicilerine Dedektif Pikachu yerine yanlışlıkla Lanetli Gözyaşları filmini izletince ortalık fena karıştı.

Kanada’nın Monteal şehrindeki bir sinema, Dedektif Pikachu filmini izlemeye gelen küçük çocuklara yanlışlıkla Lanetli Gözyaşları‘nı (The Curse of La Llorona) izletti. Sevimli Pokemonları seyretmeye gelen çocuklar karşılarında bir anda dehşetengiz Ağlayan Kadın’ı görünce ne yapacaklarını şaşırdı.

Filmi incelemek için sinemaya giden ScreenRant muhabirlerinden Ryan George olaya bizzat şahit oldu. Dedektif Pikachu başlamadan önce çocuklara önce Annabelle Comes Home adlı korku filminin, sonra da yeni Joker filminin fragmanları gösterilince çocuklar zaten baştan ağlamaya başlamış. Sonrasındaysa Chucky fragmanı başlamış. Tabii son nokta Dedektif Pikachu yerine Lanetli Gözyaşları‘nın başlaması olmuş.

İşin kötü tarafı, salon yetkilileri çok geç olana kadar hatalarını fark etmemiş. Neler olduğunu ancak Ağlayan Kadın ilk cinayetini işleyip sinemadaki çocuklar korkudan ağlamaya başlayınca anlamışlar. O noktada filmi durdurup tüm çocukları dışarı çıkarmış ve başka bir salona almışlar.

- Reklam -

Conjuring evreninin altıncı filmi olan “Lanetli Gözyaşları,” Latin halk hikâyelerinde çocuklara musallat olan doğaüstü bir öcüyü konu alıyor. Ağlayan Kadın adlı bu kötücül varlık, bir kıskançlık krizi sonucu kendi çocuklarını suda boğmuştur. Sonrasında da intihar eden kadın yüzyıllar boyunca çocukları avlamaktadır.

Küçük çocukları korkutmak için anlatılan bir hikâyeden uyarlanan filmin böyle bir olaya karışması da apayrı bir ironi tabii… Ufaklıklara geçmiş olsun dileklerimizle.


Eski Bir Pokémon Antrenörünün Gözünden 8 Maddede Dedektif Pikachu Filmi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version