Menu
in ,

Chris Evans ve Ana de Armas’lı “Ghosted” Filminden Fragman

Ghosted fragmanı yayınlandı. Başrollerini Chris Evans ve Ana de Armas’ın paylaştığı romantik komedi ve aksiyon yapımı, Apple TV+’ta izleyicilerle buluşacak.

Ghosted fragmanı paylaşıldı. Yönetmenliğini BAFTA adayı Dexter Fletcher’ın üstlendiği film için geri sayım başladı. Yapım Apple TV+ üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Apple TV+ yeni yapımlarını tanıtmayı sürdürüyor. Son olarak Hugh Howey’nin bilimkurgu serisinden uyarlanan Silo dizisinden bir tanıtım yayınlayan dijital yayın platformu, şimdi de bir film fragmanı ile yoluna devam ediyor.

Romantik komedi ve aksiyon türlerindeki Ghosted filmi hakkında bilinenler sınırlı olsa da temanın casusluk olacağı aktarılıyor. Yapıma dair gelen ilk yorumlar ise filmin akıllara Kathleen Turner ve Michael Douglas’ın rol aldığı 1980 tarihli Romancing the Stone’u getirdiği yönünde.

- Reklam -

Fragmanda Ana de Armas’ın âşığı rolünde Chris Evans’ın yer aldığı, ancak bu aşkın devlet kaynaklı sebeplerle yarıda kalmasıyla tüm iletişimin kopup bir tür “hayalet” hâline gelmesine yer veriliyor.

Filmin yönetmenliğini Freddie Mercury ve Elton John’un müzikal biyografilerini de hazırlayan Dexter Fletcher üstleniyor. Bryan Singer’ın ardından Bohemian Rhapsody’nin başına geçen Fletcher; başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Ghosted Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin senaryosu daha önce Zombieland ve Deadpool’da görev alan Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisi tarafından kaleme alınıd. Wernick ve Reese, aynı zamanda Deadpool 3’ün de senaristleri olarak biliniyor.

Ghosted filmi, Evans ve De Armas’ın Knives Out ve The Grey Man’in ardından üçüncü defa bir araya gelişleri olacak.

Evans ve Armas’a Adrien Brody, Mike Moh, Tim Blake Nelson, Marwan Kenzari, Anna Deavere Smith, Lizze Broadway, Mustafa Shakir, Tiya Sircar ve Tate Donovan eşlik ediyor.

Filmin yapımcıları arasında Apple Studios, Skydance Media, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Julie Daly ile Evans ve Wernick ile Reese yer alıyor.

Yapım ilk duyurulduğunda, Ana de Armas yerine Scarlett Johansson’ın ismi geçiyordu. Ancak zaman içerisinde bu tercihten vazgeçildi.

Filmin çekimleri 14 Şubat 2022’de Atlanta ve Washington D.C.’de başladı ve prodüksiyon süreci Mayıs 2022’de tamamlandı. Ghosted önümüzdeki nisan ayında Apple TV+’ta gösterime girecek.

Film hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version