Menu
in

Christian Bale, Batman Rolüne Dönmeye Açık: Tek Şartı Filmi Christopher Nolan’ın Yönetmesi

Christian Bale, Batman rolüne dönme ihtimali hakkında konuştu. Yıldız aktörün tek şartı, yeni filmin Christopher Nolan imzasıyla çıkması.

Christian Bale, Batman rolüne geri dönme ihtimali için şartını açıkladı: Yeni Kara Şövalye filmi Christopher Nolan imzasıyla gelmeli.

Son olarak 2012 tarihli The Dark Knight Returns’te ikonik karakteri canlandıran Bale, Batman rolü hakkında konuştu. Ünlü aktörün kara pelerini yeniden takmak için tek şartı filmi yönetmen Christopher Nolan’la birlikte çekmek.

Bale’ın rolü üstlendiği üçlemenin ardından Kara Şövalye’yi önce Ben Affleck ardından Robert Pattinson beyaz perdede canlandırdı. Pattinson’ın izleyicilerin gönlüne taht kuran Batman’ı, ikinci kez perdeye gelmeye hazırlanıyor. Diğer yandan karakteri Bale’dan de önce oynayan Michael Keaton, önümüzdeki vizyona girecek The Flash filmiyle uzun bir aranın ardından maskeyi takacak. Bu Batman bolluğu, Bale’ın de rolü tekrarlama ihtimalini ortaya çıkardı. Ünlü oyuncunun bu soruya verdiği yanıt şu şekilde oldu:

- Reklam -

“Şimdiye kadar bir teklif almadım. Chris Nolan’la zamanında anlaşmıştık: Üç film yapalım ve bunu becerirsek kendimizi şanslı sayalım. Sonra da hiç oyalanmadan çekip gidelim. Şimdi düşününce, Nolan yeni bir hikâye anlatmaya ve bunu benimle birlikte yapmaya karar verdiği takdirde… Tereddüt etmeden kabul ederim diyorum.”

Christian Bale ve Christopher Nolan İkilisinin Yeni Bir Batman Projesinde Buluşması Zor Görünüyor

Bale’ın açıklamaları bir geri dönüşü olası kılsa da; Nolan ve Bale’lı yeni bir Batman filmi ihtimalinin önünde büyük engeller var: Warner Bros.’un 2021 boyunca filmlerini sinema salonları ve HBO Max’te aynı anda yayınlama kararıyla birlikte yönetmen ile yapım şirketinin arası bozuldu. Ardından Nolan yeni filmi Oppenheimer için Universal’la anlaşmaya vardı.

Nolan, DCEU’nun ilk yıllarında Zack Snyder’ın yönettiği filmlerde görev almıştı. Snyder’ın DC filmlerinden uzaklaşmasıyla o görevlerini de bıraktı. Ünlü yönetmen 2017’den beri aktif olarak hiçbir DC projesinde rol oynamadı.

DC’nin son yıllarda The Joker ve The Batman gibi daha kişisel ve kapsam olarak küçük hikâyeler sunan filmlerle yakaladığı başarıyı düşününce ikilinin kapsamlı bir proje için yeniden DC’yle anlaşması zor duruyor.

Christian Bale beyaz perdeye yeni Marvel filmi Thor: Love and Thunder ile dönmek üzere. Christopher Nolan ise 2023’te vizyona girecek Oppenheimer üzerine çalışıyor.

Siz Christian Bale’ı yeniden Batman olarak izlemek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Yorum Yap

Exit mobile version