Menu
in

John Wick 4 Çekim Tarihi Belli Oldu: Keanu Reeves’li Aksiyon Filmi Hazırlıkları Sürüyor

John Wick: Chapter 4 çekim tarihi açıklandı. Haziran ayında başlayacak çekimlerin Berlin, Paris, New York ve Japonya’da gerçekleşeceği bildirildi.

John Wick 4 çekim tarihi sonunda belli oldu. Keanu Reeves’in başrolünde olduğu beğenilen aksiyon serisi, ilk filminden bu yana popülerliğini artırarak ilerlemeye devam ediyor.

John Wick serisinin yıllar içinde elde ettiği başarı miktarı, Lionsgate stüdyolarının en önemli yapımlarından birisi olmasını sağladı. Bu nedenle şirketin yakın zamanda seriyi sona erdirme gibi bir niyetleri yok. Hatta üçüncü filmin yayınlanmasından kısa bir süre önce John Wick 4’ü resmi olarak duyurarak bunu belli ettiler. Üstüne üstlük aynı evrende geçen televizyona özel farklı yapımların geleceğini de duyurdular.

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılan Koronavirüs pandemisi tüm işlerde olduğu gibi John Wick’i de etkiledi. Normalde Covid-19 salgını yaşanmasaydı, serinin dördüncü filmini iki ay sonra, 21 Mayıs 2021’de izleyecektik. Ancak The Matrix 4 çekimleri ve yaşanan çekim iptalleri nedeniyle film 2022’ye itildi. Ancak nihayet Matrix’in çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte Keanu Reeves dikkatini ikonik karaktere verebilir. Çok yakında Baba Yaga olarak yeniden sahneye çıkacak.

- Reklam -

John Wick 4, Mayıs 2022’de Vizyonda Olacak

Yeni paylaşılan takvim planına göre John Wick 4 çekimleri Haziran 2021’de başlayacak. Yapımın çekimleri Berlin, Paris, New York ve Japonya gibi birçok yeri kapsayacak. Lionsgate başlangıçta iki devam filmini arka arkaya çekmeyi umuyordu. Ancak yaşanan gecikmeler nedeniyle John Wick 4 ve John Wick 5 arka arkaya çekim yapmayacak.

Çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir yeni erteleme yapılmadığı takdirde John Wick: Chapter 4, 4 Mayıs 2022 tarihinde beyaz perdede olacak. Bu durum yönetmen Chad Stahelski ve şirketin filmi tamamlamak için bir yıldan az zamana sahip olacağı anlamına geliyor.

Süre az gibi gözükse de üçüncü film Mayıs 2018’de, yani yayınlanmasından yaklaşık bir yıl önce çekimlere başladı. O yılın Kasım ayında da tamamlandı. Pek tabii bu karşılaştırmadaki en büyük fark, dördüncü maceranın bir takım zorluklar içeren devam eden bir salgının ortasında çekim yapacak olmasıdır. Bu koşullar muhtemelen Lionsgate’in sonraki iki devam filmini ayrı ayrı çekmeye karar vermesinin de en büyük nedenlerinden biri.

Peki ya sizlerin dördüncü filmden beklentileriniz neler? Serinin yeni filmini bekliyor musunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version