in

John Wick 5 Resmen Geliyor: Hazırlıklar Başladı

John Wick 5 filmine resmi onay çıktı! Serinin 4. ve 5. filmleri 2021 yılı içerisinde aynı anda çekilerek tamamlanacak.

John Wick Keanu Reeves
- Reklam -
- Reklam -

John Wick 5 filmi resmen duyuruldu. Henüz dördüncü filmi beklerken 5. filmin de izleyicinin karşısına çıkış yapacağı netleşti. Üstelik bu film, dördüncü bölüm ile eş zamanlı olarak çekilecek. Anlayacağınız 4 sonrası 5’i beklerken fazla beklememize gerek olmayabilir.

Başrolünde Keanu Reeves’i gördüğümüz John Wick 4, The Matrix 4 filmi ile aynı gün vizyona girecekti. Ancak planlar tutmadı. Koronavirüs pandemisi tüm sinema sektöründe tarihlerin yeniden şekillenmesine neden oldu. Böylelikle serinin dördüncü filmi tam 1 sene erteleme aldı. Dünya Keanu Reeves Günü ilan edilen 21 Mayıs 2021 tarihi böylece başlamadan hiçliğe karıştı.

Filmin yapım şirketi Lionsgate, 4. film için yeni bir tarih belirledi. Serinin beklenen devam filmi 27 Mayıs 2022’de izleyici ile buluşacak. Son gelişmeler ise 4. filmle eş zamanlı olarak 5. filmin de prodüksiyon aşamasına geçeceğini ortaya çıkartıyor.

- Reklam -

John Wick Serisinin 4. ve 5. Filmleri Çekimleri Eş Zamanlı Gerçekleştirilecek

Dizilerin ve bazı uzun soluklu sinema filmlerinin devam bölümlerinin eş zamanlı çekilmesi sinema ve televizyon dünyasında alışık olduğumuz bir durum. John Wick gibi büyük prodüksiyonlu bir yapımda da bu hamleyi görece olmamız oldukça heyecan verici. Görünen o ki yapımcılar Covid-19 nedeniyle kaybettikleri zamanı bir an önce telafi etmek istiyorlar.

Lionsgate’te CEO olarak görev yapan John Feltheimer, başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı John Wick 5 filminin hazırlıklarına başladıklarını ve iki filmin de 2021 yılı içinde art arda çekileceğini söyledi.

john wick köpek krizi

John Wick serisinin toplamda kaç bölümden oluşacağı ise şu an için bilinmiyor. Bu yılın başlarında, seriye 5. film ile veda edilebileceği söylenmişti. Ancak buna dair henüz resmileşmiş bir bilgi gelmedi.

Öte yandan The Continental adlı JW karakterlerinin kökenine inen bir de televizyon dizisinin yolda olduğunu hatırlatalım. The Continental, Amerika’nın STARZ kanalında yayınlanacak.

- Reklam -

Chad Stahelski ve David Leitch tarafından yaratılan John Wick, ilk filmi ile 2014 yılında hayatımıza girmişti. Serinin ikinci filmi 2017’de, üçüncü filmi Parabellum ise 2019’da yayınlanmıştı.

Keanu Reeves şu sıralar pandemi nedeniyle duraklayan The Matrix 4 çekimleri ile meşgul.

John Wick 4 Vizyon Tarihi

Peki siz 5. filmin resmileşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sinemada böyle bir evrenin kurulması ilginizi çekiyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Matrix ve John Wick’i Bir Araya Getiren İlginç Hayran Teorisi

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Sevki_Can Sevki_Can dedi ki:

    keanu reis sanırım john wick ve neoyu her iki serinin de 9. filmlerinde tek potada eritip birleştirecek :grin:

  2. Avatar for Shelpe Shelpe dedi ki:

    5 fazla bence.Güzel yapılırsa 10 tane de izlenir ama sıkıntı yok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tom hanks pinokyo

Pinokyo Filminde Tom Hanks Oynayabilir

Ödül - Cyril Gely

Ödül: Cyril Gely, Tiyatrodaki Başarısını Romana Taşıyor