in

The Continental, John Wick Karakterlerinin Kökenine İnecek

John Wick yönetmeni Chad Stahelski, The Continental dizisinin filmdeki karakterlerin köken hikâyelerini ele alacağını açıkladı.

John Wick the continental
- Reklam -
- Reklam -

The Continental dizisinin konusu John Wick yönetmeni Chad Stahelski tarafından açıklandı. Yönetmen, spin-off dizisinin filmlerden karakterlerin köken hikâyelerini anlatacağını söyledi.

John Wick, 2014 yılında ilk defa sinemalara geldiğinde hayranlar tarafından oldukça sevilmişti. Daha çok Matrix üçlemesiyle tanınsa da başarılı birçok filmde rol almış olan Keanu Reeves’in başrolünde olduğu yapım, yoğun aksiyon sahneleriyle ve basit bir konusu olmasına rağmen başarılı gişe performansıyla ön plana çıktı. Aradan geçen altı yılda toplamda seriye ait 3 film yayınlandı ve her seferinde John Wick’e olan hayranlık arttı. Lionsgate’in en sevilen yapımlarından biri haline gelen seri için şimdilerde vizyon tarihi Koronavirüs nedeniyle ertelenen dördüncü macera bekleniyor.

Pek tabii bu başarı aynı zamanda serinin farklı kollara ayrılmasını da sağladı. 2017 yılında ilk çalışmaları başlayan ve 2018’in başında Starz’ın yeşil ışık yaktığı The Continental hayranları oldukça mutlu etti. Geçen yıl detayları biraz daha belli olan dizinin, beklenenden daha yakın bir zamanda geleceği de bu yıl başında duyurulmuşu. Ancak muhtemelen dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi planların aksamasına yol açacak. Halihazırda Dünya Keanu Reeves Günü ilan edilen ve The Matrix 4 ile birlikte 21 Mayıs 2021’de vizyona girecek olan John Wick 4, geçen haftalarda bir erteleme almıştı ve tam bir yıl sonrasına, 27 Mayıs 2022’ye ertelenmişti.

- Reklam -

John Wick 4 the continental

İlk açıklamalar dizinin suikastçıların güvenli şekilde bir araya gelmesini sağlayan ayrıcalıklı otel The Continental’a odaklanacağı ve otel zincirinin kökenlerini keşfetmemizi sağlayacağı yönündeydi. Televizyon dizisiyle ilgili şimdiye kadar bildiklerimiz sınırlı durumda. Ancak filmlerde New York bölgesindeki otelin yöneticisi rolündeki Winston karakterini canlandıran Ian McShane, dizinin bir parçası olmak istemediğini açıklamıştı. Ayrıca resepsiyon görevlisi Charon’u canlandıran Lance Reddick de diziye dahil olma konusunda çekingen davranışlar sergilemişti. Yine de serinin yaratıcısı, gelecek dizi adına bir takım açıklamalarda bulundu ve hayranların tanıdık yüzler göreceğini ifade etti.

- Reklam -

The Continental Erteleme Alacak mı?

Chad Stahelski
Chad Stahelski

Chad Stahelski, Fandom ile yaptığı bir röportajda, hayranların gelecek serilerden neler bekleyebileceği hakkında bazı bilgiler verdi.
Şu anda çalışmaları devam eden dizi, tüm dünyaya farklı bir perspektiften bakmanızı sağlayacak. Farklı karakterlerin bakış açısından dünyanın genişliği hakkında daha çok bilgi sahibi olacaksınız. Oysa John Wick’te sadece tek bir hayata odaklanıyorum; her şeyin kontrolden çıktığı ve tek bir adamın gözünden sadece bir hafta süren bir hikâyeyi anlatıyorum. Dizideki diğer yapımcıların ve yazarların geldikleri açı çok farklı bir zaman çizelgesi yapısı ve çok farklı bir karakter perspektifi olacak. Dünyanın ne kadar derinleştiğini gösterecek ve bunu yaparken sadece suikastçılara değil, dahil olan her şeye odaklanacak. Köken hikâyelerinin çoğu Wick’de gördüğünüz karakterlerden bazıları olacak. Bu Wick dünyasını çok ilginç bir şekilde ele alıyor. Ama John Wick’in perspektifinden olmayacak. Wick buna dahil olacak elbette, sadece onun bakış açısından anlatılmayacak.
The Continental, John Wick 4 sonrasında yayınlanmaya başlayacaktı. Ancak pandemi nedeniyle erteleme alan film yüzünden dizinin de gecikip gecikmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Yönetmenin son açıklamaları ışığında diziye olan merakınız arttı mı? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Anne Rice Romanları AMC Tarafından Uyarlanacak

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    O zaman bu, John Wick’in olacağı anlamına mı geliyor yani ?

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    John Wick olur kesinlikle, sadece ismi bile çok seyirci çeker ama Keanu Reeves oynamaz yüksek ihtimal.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Gençliği olacak evet başka biri olması muhtemel

  4. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Oyuncuyu gençleştirme olayına girmezlerse ki girmezler o zaman Keane Reeves’in oynamadığı John Wick karakteri bana cazip gelmiyor.

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    evet o da doğru :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Ömer Seyfettin Hikayeleri

Ömer Seyfettin Hikâyeleri Yazarın Ölümünün 100. Yılında Özel Baskıyla Geliyor

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Görebileceğimiz 7 Tanıdık Karakter

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Görebileceğimiz 7 Tanıdık Karakter