in

John Wick 4 Vizyon Tarihi Tam 1 Yıl Ertelendi!

John Wick 4 çıkış tarihi, Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelendi. Film beklenenden tam bir yıl sonra vizyonda olacak.

John Wick 4 Vizyon Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

John Wick 4 vizyon tarihi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelendi. Yapım, gösterime gireceği tarihten tam bir yıl sonra vizyonda olacak.

Keanu Reeves’in başrolünde olduğu John Wick 4, muhtemelen bir başka büyük Reeves filmi The Matrix 4 ile aynı gün vizyonda olacaktı. Ancak tüm bu planlar Koronavirüs pandemisi tüm dünyaya yayılmadan çok önce yapılmıştı. Hollywood’un diğer tüm dünya sinemasında olduğu gibi kapılarını kapatması, heyecanla beklenen birçok yapımın ertelenmesine neden oldu.

Eğlence endüstrisi, iş faaliyetlerine devam etmenin güvenli olacağı tarihi şimdilik yaz sonu veya sonbahar başları gibi gösteriyor. Ancak o zaman bile kameraların çekim yapmaya başlayacağına dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Haliyle Dünya Keanu Reeves Günü de ilan edilen 21 Mayıs 2021 tarihinde hem The Matrix 4 hem de bu film vizyonda olamayabilirdi. Üstelik birkaç gün önce filmin yönetmeni Chad Stahelski bir gecikmenin muhtemel olduğunu itiraf etmişti. İşte o gecikme artık resmi olarak doğrulandı.

- Reklam -

John Wick 4 film

John Wick 4 Ne Zaman Gösterime Girecek?

Lionsgate şirketi yeni vizyon tarihini, çıkması beklenen tarihten tam 1 yıl sonrası olarak duyurdu. John Wick 4 çıkış tarihi resmi olarak 27 Mayıs 2022’ye ertelendi.

Aslında duyurulan bu haber pek çok hayran için sürpriz olmadı. Sonuçta başrol Keanu Reeves’in John Wick 4 çekimlerine başlamadan önce The Matrix 4 filmini tamamlaması gerekiyor. Ancak o filmin çekimleri de başlayalı birkaç hafta olmuşken Koronavirüs nedeniyle durdurulmuştu. Şimdilik ne zaman başlayacağına dair herhangi bir bilgi de yok. Haliyle bu belirsizlik içerisinde Reeves’in Matrix 4’ü tamamlayıp John Wick macerasını hızlıca bitirmesine (ve elbette kurgunun tamamlanmasına) imkân yok. Bu nedenle Lionsgate’nin önlem olarak filmi tam bi yıl ertelemesi mantıklı gözüküyor.

John Wick 4

- Reklam -

John Wick’in yeni vizyon tarihi olan 27 Mayıs 2022’ye göz attığımızda, yapımın artık The Matrix 4 ile değil, o gün çıkacağı belli olan Dungeons & Dragons filmiyle yarışacağı gözüküyor. Ayrıca film vizyona girdikten bir hafta sonra da Warner Bros.’un merakla beklenen The Flash’ı da vizyona girecek.

Koronavirüs hayatı her anlamda olumsuz etkilerken birçok filmin vizyon tarihini de neredeyse bir yıl ileriye atmış durumda. Böylece Dünya Keanu Reeves Günü de şimdilik geçerliliğini yitirmiş durumda.

Sizler bu ertelemelere nasıl bakıyorsunuz? Sizce böyle devam ederse vizyon tarihlerinin tekrar değişme olasılığı var mı? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* The Matrix 4 Aksiyon Sahnelerine John Wick Yönetmenlerinden Katkı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Önemli olan Matrix, gerisi sadece Matrix’ te bir dalgalanma. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Assassin’s Creed: Valhalla

Assassin’s Creed: Valhalla Hakkında Merak Edilen Her Şey

TRT 2 - Slumdog Millionaire

TRT 2 Mayıs Filmleri: Her Akşam Bir Yeni Film!