Menu
in

Joker Filminin Senaryosu Paylaşıldı

Todd Phillips‘in yönettiği ve Joaquin Phoenix‘in başrolünde oynadığı yıla damgasını vuran yapımlardan Joker filminin senaryosu internet üzerinden paylaşıldı.

Bu yılın en dikkat çekici ve sürprizlerle dolu filmlerinden birisi de Joker oldu. Film, 18 yaş sınırıyla gelmesine ve sadece 60 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmesine rağmen gişede 1 milyar dolarlık barajı geçerek büyük bir başarıya imza attı.

Hatırlayacağınız üzere DC Sinematik Evreni’nden bağımsız olarak hazırlanan ve bir köken hikâyesi olan Joker, daha vizyona girmeden önce gösterildiği festivallerden olumlu tepkiler almış hatta ödüller kazanmıştı. Daha en başından itibaren filmin Oscar için en önemli adaylardan biri olacağı konuşuluyordu. Joker’i canlandıran başarılı aktör Joaquin Phoenix’in de En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Ülkemizde ve batıda film sinemalardan kalkmış olsa da hala birçok ülkede gösterilmeye devam ediyor. Bu da aynı zamanda filmin 1 milyar doları aşan gişe kazancının üzerine para eklemeye devam ediyor olduğunu gösteriyor.

- Reklam -

Filmin Senaryosu Tam Metin Olarak Paylaşıldı

Üzerine hala tartışmalar devam eden Joker’in senaryosu da geçtiğimiz günlerde internette paylaşıma sunuldu. Filmin yönetmeni ve yapımcısı olan Todd Phillips’in Scott Silver ile birlikte yazdıkları senaryonun 13 Nisan 2018 tarihinde tamamlandığını da paylaşılan PDF dosyasıyla birlikte görmüş oluyoruz.

Filmi izlediyseniz ve bir de senaryoyu merak ediyorsanız tamamını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Peki ya sizler filmi nasıl bulmuştunuz? Beklentilerinizi karşılamış mıydı? Sizce Oscar alacak kadar iyi bir film mi?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Joker 2 Söylentilerine Yönetmen Todd Philips’ten Cevap Geldi

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version