Menu
in

Avengers: Endgame Yazarları “Moon Knight” Filmi Çekmek İstiyor

Avengers: Endgame’in senaristleri, Marvel dünyasının problemli kahramanı Moon Knight için bir sinema filmi çekmek istediklerini açıkladılar.

Marvel Sinematik Evreni’ndeki birçok iyi yapımın ekibinde sadece Russo kardeşler yok. Üç Captain America filminin yanı sıra Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame gibi önemli filmlerin de senaristliğini üstlenen Christopher Markus ve Stephen McFeely de ünlü süper kahraman evreni için büyük önem taşıyorlar.

İki senarist New York Times ile yaptıkları bir röportajda, şimdiye kadar çizgi roman sevenler başta olmak üzere birçok hayranın heyecanla beklediği Moon Knight karakterinin filmini çekmeyi arzuladıklarını söylediler.

Hatırlayabileceğiniz gibi, daha önce farklı kişiler de problemli kişiliği ve ilginç atmosferiyle kendine birçok hayran edinen Moon Knight’ı (Ay Şövalyesi) uyarlamak isteklerini söylemişti. Bunlardan birisi de geçtiğimiz yıl karaktere olan sevgisini dile getiren ve onunla ilgili bir televizyon dizisi çekmek isteyen Steven S. DeKnight (Daredevil, Spartacus) olmuştu.

- Reklam -

Biz Türk okurlar da Ay Şövalyesi’ne pek yabancı sayılmayız aslında. 90’lı yıllarda Bilka’nın bastığı Örümcek Adam ciltlerinde kendisini sık sık görmüşlüğümüz vardı. Ek olarak, geçtiğimiz sene Marmara Çizgi bu karakterin yeni serüvenlerinin ilk cildini bizlerle buluşturmuştu.

Peki siz Moon Knight karakterini beyaz perdede mi, yoksa televizyon dizisi mi olarak izlemek isterdiniz? Ya da uyarlansın da nasıl olursa olsun mu diyorsunuz? Avengers: Endgame yazarlarına bu konuda güveniyor musunuz?

Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Avengers: Endgame Sonrası Vizyona Girecek Marvel Filmleri

* Avengers: Endgame – Oyunun Sonu Böyle mi Olmalıydı?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Yorum Yap

Exit mobile version