in

Avengers: Endgame Yazarları “Moon Knight” Filmi Çekmek İstiyor

Avengers: Endgame’in senaristleri, Marvel dünyasının problemli kahramanı Moon Knight için bir sinema filmi çekmek istediklerini açıkladılar.

moon knight ust
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’ndeki birçok iyi yapımın ekibinde sadece Russo kardeşler yok. Üç Captain America filminin yanı sıra Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame gibi önemli filmlerin de senaristliğini üstlenen Christopher Markus ve Stephen McFeely de ünlü süper kahraman evreni için büyük önem taşıyorlar.

İki senarist New York Times ile yaptıkları bir röportajda, şimdiye kadar çizgi roman sevenler başta olmak üzere birçok hayranın heyecanla beklediği Moon Knight karakterinin filmini çekmeyi arzuladıklarını söylediler.

Hatırlayabileceğiniz gibi, daha önce farklı kişiler de problemli kişiliği ve ilginç atmosferiyle kendine birçok hayran edinen Moon Knight’ı (Ay Şövalyesi) uyarlamak isteklerini söylemişti. Bunlardan birisi de geçtiğimiz yıl karaktere olan sevgisini dile getiren ve onunla ilgili bir televizyon dizisi çekmek isteyen Steven S. DeKnight (Daredevil, Spartacus) olmuştu.

- Reklam -

Biz Türk okurlar da Ay Şövalyesi’ne pek yabancı sayılmayız aslında. 90’lı yıllarda Bilka’nın bastığı Örümcek Adam ciltlerinde kendisini sık sık görmüşlüğümüz vardı. Ek olarak, geçtiğimiz sene Marmara Çizgi bu karakterin yeni serüvenlerinin ilk cildini bizlerle buluşturmuştu.

- Reklam -

Peki siz Moon Knight karakterini beyaz perdede mi, yoksa televizyon dizisi mi olarak izlemek isterdiniz? Ya da uyarlansın da nasıl olursa olsun mu diyorsunuz? Avengers: Endgame yazarlarına bu konuda güveniyor musunuz?

Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Avengers: Endgame Sonrası Vizyona Girecek Marvel Filmleri

* Avengers: Endgame – Oyunun Sonu Böyle mi Olmalıydı?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hepsine film, dizi çekebilirler benim hiç sorun yok. :smiley: Bu eleman da sorunlu bir karakter olduğu için PEGI’ yi yüksek tutan bir film çekmekte sakınca görmüyorum. Hatta öyle olsun. :smiley:
    NOT: Yalnız, abi çok cool :smiley:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Süper olur eğer böyle bir planları varsa. Moon Knight her ne kadar Batman çakması da olsa çok acayip bir karakter. :smiley:

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kişiden kişiye değişir. Bana göre de Batman çok iyidir. Batman kadar bir derinliği yok. Keza hikayesi çok bilinmez. Antik mısıra dayanan bir hikayesi var. kendini Baya baya yenilmez zannettiği dönemler de var. Ayrıca aşırı derecede acımasız bir karekter. Yanılmıyorsam defalarca kez Avengers’in kapısından döndü bu yüzden. Ben bir kez İnfinity döneminde hatırlıyorum. Psikopatlığı, şizofrenliği biraz Punisher tarzı olsa da sağlam bir karakter.

  4. Avatar for ulu.kasvet ulu.kasvet dedi ki:

    Güvenmiyorum. Başka bir konuda da yazmıştım; bu filmin iki senaristi, MCU’nun en vasat filmlerinin senaryosunu yazan ekip. Russo biraderler bir yanlış yapıp Infinity War ve Endgame’in senaryolarını hak edemeyecek bu iki adama emanet ettiler. Özellikle son film için bu senaristler altından kalkamayacakları bir işe giriştiler. Sanatçı; altından kalkabileceği işi öngören insandır.

    Bence karaktere Marvel usülü karikatürize bir derinlik katacaklardır. Buck gibi bir şey olacaktır en fazla. Hele Disney bayrağı altındaysa karakterin vay haline…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sonic the hedgehog ust

Sonic the Hedgehog Yeniden Tasarlanacak

game of thrones night king sezon 8

Game of Thrones’un Destansı ‘Karanlık’ Savaşı Hayranlar Tarafından Aydınlatıldı