Menu
in

Teen Wolf Filminde Çekimler Başladı: Ekip Yeniden Bir Araya Geliyor

Teen Wolf filmi için çekimler başladı. Ünlü diziden uyarlanan yeni film setinin ilk gününden fotoğraflar paylaşıldı.

Teen Wolf filmi prodüksiyon aşamasına geçti. Bir dönemin popüler dizisi yeni bir yapıma kavuşmak için gün sayıyor. Çekimlerin başlamasıyla setten ilk görseller de izleyicilerle paylaşıldı.

Haziran 2011’de macerasına başlayan ve toplam 6 sezon ve 100 bölüm süren Teen Wolf, son bölümüyle Eylül 2017’de ekranlara geldi. Serinin final vermesinin dördüncü yıldönümü olan Eylül 2021’de ise Paramount+ için bir Teen Wolf filminin yapım aşamasında olduğu duyuruldu. Bu yılın ilerleyen aylarında gösterime gireceği açıklanan film, merkezi Beacon Hills kasabasında yeni ve korkunç bir kötülüğün ortaya çıkmasını konu edinecek. Banshees’den Hellhounds’a kadar orijinal seriden tanınan birçok kötü karakter yeniden ortaya çıkacak. Tyler Posey de, arkadaşlarının yanında grubun şimdiye kadar karşılaştığı en güçlü düşmana karşı savaşması için Scott McMall rolünü yeniden canlandıracak.

- Reklam -

Posey haricinde yapımda MTV dizisinden tanıdık yüzlerinin birçoğu yer alacak. Teen Wolf: The Movie olarak adlandırılan filmde Crystal Reed, Holland Roden, Shelley Hennig ve Colton Haynes, orijinal dizideki ana rollerini yeniden canlandıracaklar. Linden Ashby, Orny Adams, JR Bourne, Seth Gilliam, Ryan Kelley, Melissa Ponzio ve Dylan Sprayberry’in de yardımcı karakterler olarak geri dönecekleri açıklandı. Teen Wolf’un yaratıcısı Jeff Davis, filmin senaryosunu yazan ve projenin başında olan kişi olarak geri dönüyor.

Teen Wolf Film Çekimleri Fotoğrafları Tanıdık Mekânları İçeriyor

Sonunda beklenen filmin çekimleri başladı. Prodüksiyonun ilk günü için sosyal medyadan bazı yeni fotoğraflar da paylaşıldı. Fotoğraflar, Posey’nin Scott rolüne geri döndüğünü gösteriyor. Ayrıca, Teen Wolf gösterisinde ana mekân olan Beacon Hills Lisesi’nden tanıdık yerleri de gösteriyor.

Teen Wolf: The Movie oyuncularının hepsinin tek seferde duyurulmayacağı söylense de Stiles Stilinski’yi canlandıran Dylan O’Brien ve Kira Yukimura’yı canlandıran Arden Cho’nun Paramount+ filminin devamında yer almadığı biliniyor. Dört kadın rol arkadaşı arasında beyaz olmayan tek kadın olan Cho’ya maaşlarının yarısının teklif edildiği ve geri dönmeyi reddettiği bildirildi. Stiles gibi hayranların favorisi olan O’Brien’a gelince, filmde yer almamanın kendisi için zor bir karar olduğunu ancak karakteri bıraktığı yerden memnun olduğunu söyledi.

Filmin şu an için kesin çıkış tarihi belli olmasa da, 2022’nin son aylarında yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Teen Wolf’un orijinal oyuncu kadrosuyla sinema filmine uyarlanacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Diziyi takip ediyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version