Menu
in

Thunderbolts Filmi Duyuruldu: Marvel, Kendi Suicide Squad Ekibini Sinematik Evrene Getiriyor

Thunderbolts live action filmi geliyor. Marvel Studios, yönetmen koltuğunda Jake Schreier’ın oturacağı yeni macerasını duyurdu.

Thunderbolts film oluyor. Marvel Sinematik Evreni, kendi İntihar Timi ekibine kavuşuyor. Jake Schreier’ın yönetmenliğinde gelecek filmin senaryosunu Black Widow filminden tanınan Eric Pearson yazacak.

Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home ile Infinity Saga’nın sona ermesinden bu yana Marvel Sinematik Evreni, tanıdık kahramanlar ve kötü adamların yanı sıra daha önce beyaz perdede görülmeyen isimlerin eklenmesiyle yepyeni bir yöne doğru gidiyor. Özellikle Disney+’ın yayın hayatına başlamasıyla Marvel Studios, yeni nesil süper kahramanları ve kötüleri tanıtırken aynı zamanda sinematik evrendeki karakterlerden bazılarını daha fazla ön plana çıkarmayı başardı.

MCU, birkaç ünlü ekibini Avengers tabanlı evrene uyarlarken, farklı takımların da uzun süredir canlı aksiyon olarak ekranlara geleceği konusunda söylentiler var. Şimdi de Deadline’ın haberine göre sırada Marvel’in İntihar Timi olarak bilinen Thunderbolts yer alacak.

- Reklam -

Thunderbolts Filmi Kadrosunda Hangi Karakterler Yer Alacak?

Geçen birkaç yıl boyunca ortaya çıkan söylentiler nihayet son buldu ve Marvel Studios, Thunderbolts’un live action filmi için çalışmalara başladı. Thunderbolts, Marvel Evrenindeki anti kahramanların yanı sıra gri tarafa dönen kötü karakterlerine odaklanıyor. Yapım aşamasında olduğunu bildirilen macerayı, özellikle dizi yapımlarında deneyimi olan ve daha önce Robot & Frank, Beef ve Dave gibi yapımların başında bulunan Jake Schreier yönetecek. Thor: Ragnarok, Godzilla vs. Kong ve son olarak Black Widow gibi tanıdık yapımların yazarı Eric Pearson da yeni filmin senaryosunu kaleme alıyor. Marvel Studios başkanı Kevin Feige bir kez daha baş yapımcı olacak.

Çizgi romanlarda ünlü karakterlere sahip takımın şu an itibarıyla hangi isimleri içereceği henüz bilinmiyor. Proje geliştirme aşamasında olduğu için bu konuda bir duyuru yapılmış değil. Ancak yine de MCU’da seçebilecekleri birkaç standart üye var.

Jeremy Renner’ın Hawkeye’ı öncelikle bir Avenger olsa da, karakteri çizgi romanlardaki Thunderbolts’un bir parçasıydı. Daniel Brühl’ün geçen yıl The Falcon ve The Winter Soldier’da yeniden canlandırdığı bir diğer popüler üye Baron Zemo ve Sebastian Stan‘in Winter Soldier’ı da ekibin üyeleri arasında yer alıyor. Florence Pugh’ın canlandırdığı Yelena Belova da yine filmde büyük ihtimalle yer alabilecek bir başka karakter. Bunlara ek olarak Ghost, Punisher, Elektra, Ghost Rider, Luke Cage ve Abomination da normalde bu takımın birer üyesi. Hangilerinin yapımda yer alacağını zaman gösterecek.

Thunderbolts ekibine çizgi romanlardan aşina mısınız? Ekibin kendi live action filmine kavuşacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version