Menu
in

Wolfman Filminin Başına Leigh Whannell Geçebilir

Wolfman filminin başına The Invisible Man’in yönetmeni Leigh Whannell geçebilir. Ryan Gosling’li Kurtadam filmi için hazırlıklar sürüyor.

Canavar evrenini sıfırlayan Universal, eski kült yapımlarını günümüz teknolojisi ve bakışı ile yeniden izleyici ile buluşturmayı sürdürüyor. Başrolünde Ryan Gosling’in yer alacağı Wolfman filmi de onlardan birisi. 1941 tarihli filmin yeniden çevriminde, yönetmen koltuğu için Leigh Whannell ile görüşmeler gerçekleştiriliyor.

The Invisible Man filmi ile taze bir canavar evreni yaratmanın ilk adımlarını atan Universal, şimdi de eski klasiklerinden Wolfman için çalışmaya devam ediyor. Şirket, lisanslı canavar yapımlarını aynı evrende buluşturmak için uzun süredir ciddi bir mesai harcıyor. Bu noktada Wolfman filmi de onlar için oldukça kilit bir rol oynuyor.

Başrolüne Blade Runner 2049, Driver, Blue Valentine ve La La Land gibi filmlerden tanıdığımız Ryan Gosling’in geçtiği filmde, yönetmen adayı olarak da dikkat çekici bir isim var.

- Reklam -

Stüdyo, Upgrade filmi ile çıkış yapan ve The Invisible Man ile pek çok olumlu eleştiri alan Leigh Whannell’ı projenin başına getirmek için görüşmeler yapıyor. Whannell aynı zamanda bir Dracula filmi için de hazırlıklarını sürdürüyor.

Universal’ın Wolfman Filmi Büyük İhtimalle Leigh Whannell İsmine Emanet Edilecek

Universal, ilk olarak The Invisible Man’de de birlikte çalıştığı Blumhouse Productions ile anlaşmaya vardı.

Blumhouse, stüdyonun canavar filmleri için önemli bir rol oynuyor. Özellikle şirketin kurucusu Jason Blum’ı, Ryan Gosling ile birlikte filmin yapımcıları arasında görmek Universal’ın projeye verdiği değeri gösterir nitelikte. Bu işbirlikleri de Leigh Whannell isminin muhtemelen yapımın başına geçeceğini gösteriyor. Filmin senaryo koltuğunda ise Orange Is the New Black dizisinin senaristlerinden Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo ikilisi oturuyor.

Kurtadam ilk defa 1941 yılında The Wolf Man adı ve George Waggner imzası ile beyaz perdeye gelmişti. Lon Chaney Jr.’ın bşarolünde yer aldığı film, sinema tarihinin klasikleri arasında yer alıyor. Daha sonra The Wolfman 2010 yılında Joe Johnston yönetmenliğinde tekrar çevrilmişti. Benicio Del Toro, Anthony Hopkins ve Emily Blunt’ın kadrosunda yer aldığı yapım En İyi Makyaj Oscar’ını alırken izleyiciler tarafından pek de beğenilmemişti.

Yeni filmin ise günümüzde geçmesi bekleniyor. Wolfman’ın oyuncu kadrosu ve olası vizyon tarihi hakkında henüz detaylar açıklanmadı.

Peki siz Leigh Whannell’ın elinden bir Wolfman filmi izlemek ister misiniz? Eski uyarlamaları nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Tüm Zamanların En İyi 10 Canavar Filmi

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version