Menu
in

Yeni Transformers Filmi Yönetmenini Buldu

Yeni Transformers filmi hazırlıkları sürüyor. Paramount ve Hasbro’nun 2022’de vizyona girmesi planlanan yapımı Creed 2 yönetmenine emanet.

Yeni Transformers filmi için çalışmalar hız kazandı ve yapımın yönetmeni belli oldu. Creed 2 ile tanınan Steven Caple Jr.’ın yeni maceranın başına geçtiği duyuruldu.

Hasbro’nun en sevilen oyuncak serisi, 2000’lerin sonunda ve 2010’lu yıllarda film endüstrisinin en kazançlı yapımlarından biri haline geldi. Michael Bay ve Steven Spielberg, ilk canlı aksiyon Transformers’ın arkasındaki isimlerdi. Bay, dünya çapında 4 milyar doları aşan beş film yaptı. Ancak, Transformers: The Last Knight ile azalan ilginin ardından, seri son olarak 2018’de Bumblebee ile yeniden başlatıldı.

2020’nin başında Paramount ve Hasbro’nun Transformers’ı yeniden başlatmayı düşündükleri ortaya çıktı. Stüdyo, canlı aksiyon uyarlamaları için birden fazla film geliştirmeye başladı. Birkaç ay sonra da, yapımın adı verilmese bile bir sonraki maceranın vizyon tarihi 24 Haziran 2022 olarak açıklandı. Ancak o günden bu yana filmin içeriklerine dair herhangi bir bilgi verilmedi. Paramount nihayet geçen günlerde serinin hangi yöne doğru gitmek istediği konusunda bir karara vardığı sinyallerini verdi.

- Reklam -

Steven Caple Jr.’ın Yöneteceği Yeni Transformes Filmi Bumblebee 2 Olabilir

Deadline’ın haberine göre Paramount ve Hasbro, yeni Transformers filmi yönetmeni için Steven Caple Jr. ile anlaşmaya vardı. Caple Jr. son olarak oldukça iyi eleştiriler alan ve dünya çapında 200 milyon doların üzerinde gişe hasılatı elde eden Creed II macerasını yönetti. Paramount stüdyolarının yönetmen seçimi için özellikle senaryo yazımının bitmesini beklediği belirtildi. Joby Harold’ın yazdığı yeni macera böylece yönetmenini de bulmuş oldu.

Önceki raporlar ve haberler dikkate alındığında, Steven Caple Jr. tarafından yönetilecek filmin Beast Wars senaryosu ile herhangi bir ilgisi olmadığı tahmin ediliyor. Bunun yerine bir başka Bumblebee yapımı gelecek gibi gözüküyor. Paramount bu sırada farklı Transformers senaryoları geliştirmeye devam ediyor.

Koronavirüs salgını sinema sektörünü oldukça yavaşlatsa da, Transformers’ın bir sonraki macerası için vizyon tarihi hâlâ değişmemiş gözüküyor. İşlerin bu kadar yavaştan gitmesi neticesinde gelecek yıl bir erteleme haberi duymamız sürpriz olmayacaktır.

Peki ya siz yeni Transformers filmlerinden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version