in ,

Netflix’in %100 Tam Puanlı Animasyon Dizisi “My Dad the Bounty Hunter”, 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

My Dad the Bounty Hunter 3. Sezon iptal edildi. Netflix, eleştiri sitelerinden %100 tam puan almayı başaran animasyon dizisini rafa kaldırdı.

My Dad the Bounty Hunter 3. Sezon için İptal Kararı Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

My Dad the Bounty Hunter 3. Sezon için iptal kararı çıktı. Netflix, çocuklar ve aileler için ürettiği orijinal içerikleri giderek azaltma kararı alırken Babam Bir Ödül Avcısı bunun son kurbanı oldu. Dizi, 2 sezon ve 19 bölüm sonrasında iptal edildi.

Netflix, 2023 yılının şubat ve ağustos aylarında yayınlanan iki sezonun ardından, animasyon dizisini sessiz sedasız iptal etti. Dizinin ortak yapımcısı Everett Downing Jr., What’s on Netflix’e verdiği demeçte iptali doğruladı ve karakterlerin ve hikâyenin kalbinde sonsuza kadar yer edeceğini belirtti. İki sezon boyunca toplamda 19 bölümle izleyicilerin karşısına çıkan dizi, eleştirmenler tarafından beğenilmiş ve Rotten Tomatoes’ta %100 tam puan almıştı.

Pixar’da da çalışmış olan Everett Downing Jr. ve Patrick Harpin tarafından yaratılan My Dad the Bounty Hunter, sıradan bir baba gibi görünen ancak aslında galaksinin en sert ödül avcısı olan Terry Hendrix’in (Laz Alonso) hikâyesini anlatıyor. Çocukları Lisa (Priah Ferguson) ve Sean (JeCobi Swain), babalarının bir iş gezisinde gizlice ona eşlik ederken bu büyük sırrı keşfederler. Yvonne Orji, Terry’nin eşi Tess karakterini seslendirirken; yan rollerde Yvette Nicole Brown, Jamie Chung, Rob Riggle ve Maddie Taylor gibi isimler de yer alıyordu.

- Reklam -

My Dad the Bounty Hunter 3. Sezon için İptal Edildi

My Dad the Bounty Hunter 3. Sezon Gelmeyecek: %100 Tam Puanlı Animasyon Dizisine Veda

Dizinin ikinci sezonu Ağustos 2023’te yayınlandı ve Netflix’in global İngilizce diziler listesinde üst sıralarda yer aldı. İlk sezonu yayınlandığı şubat ayından itibaren 86.5 milyon saat izlenme süresine ulaşırken, ikinci sezon ise sadece üç buçuk ayda 26.7 milyon saat izlenme kaydetti. Buna rağmen Netflix’in çocuklar ve ailelere yönelik orijinal programlarına giderek daha az yatırım yapmasıyla birlikte Babam Bir Ödül Avcısı da iptal edilen diziler kervanına katıldı. Şirket daha önce de Ada Twist, Scientist, Ridley Jones ve Spirit Rangers gibi animasyon dizilerini ve daha büyük yaş gruplarına hitap eden Oddballs, Maya and the Three ve He-Man and the Masters of the Universe gibi yapımları sonlandırmıştı.

Everett Downing Jr., What’s on Netflix’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

- Reklam -

“Bu kadar harika bir ekip ve sanatçılarla çalışabilmiş olmanın büyük bir şans olduğunu hissediyorum. Fikirlerinizi hayat bulurken izlemek gerçekten inanılmaz bir deneyim. Terry, Tess, Lisa, Sean ve diğer tüm çılgın karakterlerle çalışmak benim için unutulmazdı. Kim bilir belki bir gün bu dünyayı yeniden ziyaret edebilirim. Şimdilik bu karakterler ve hikâyeler kalbimde yaşamaya devam edecek.”

My Dad the Bounty Hunter 3. Sezon Gelmeyecek

My Dad the Bounty Hunter 3. Sezon iptalini sizler nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nancy MacKenzie - Marge Simpson Hayatını Kaybetti

“Simpsonlar” Dizisinde Marge Simpson’ı Seslendiren Nancy MacKenzie Hayatını Kaybetti

Blue Beetle Animasyon Dizisi ile Geri Dönüyor

DC’nin Genç Süper Kahramanı “Blue Beetle”, Animasyon Dizisi ile Geri Dönüyor