in ,

“The Boys”un 4. Sezonu İzlenme Rakamlarıyla 3. Sezonu Geride Bırakmayı Başardı

The Boys 4. Sezon izlenme rakamları Prime Video’nun yüzünü güldürüyor. Popüler dizi, önceki sezona göre %21’lik bir seyirci artışı sağladı.

The Boys 4. Sezon İzlenme Rakamları Öncekini Geride Bıraktı
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 4. Sezon izlenme rakamları, Amazon’un süper kahraman dizisinin dünya çapında giderek daha fazla ilgi gördüğünü kanıtlıyor. 13 Haziran’da üç bölümle başlayan yeni sezon, ilk dört günde 3. sezonun aynı süresi içindeki izlenme oranlarını %21 oranında geride bıraktı.

Prime Video, tam rakamları paylaşmasa da The Boys 4. sezonunun ilk dört gündeki izlenme oranlarıyla platformun beşinci en çok izlenen dizisi olduğunu açıkladı. Dönüş yapan sezonlar arasında ise Reacher 2. sezonunun ardından ikinci sırada yer aldı. Daha da önemlisi, Amazon verilerine göre The Boys her sezon küresel izleyici kitlesini artırmayı başardı.

4. sezon özellikle tüm dünya çapında büyük ilgi gördü. İzleyicilerin %60’ı ABD dışındaki ülkelerden geldi. Brezilya, Birleşik Krallık ve Hindistan bu başarıda öne çıkan ülkeler oldu. Sezon premiyerinin ilk dört gününde Prime Video’nun 160 ülkede en çok izlenen yapımı olarak zirvede yer aldı.

- Reklam -

The Boys 4. Sezon İzlenme Rakamları Öncekini Geride Bıraktı

Yeni sezonun geri kalan bölümleri 18 Temmuz’a kadar haftalık olarak yayımlanacak. The Boys sevenlerinin merakla beklediği 5. ve final sezonu için bu rakamlar umut verici. Dizinin yaratıcısı Eric Kripke, bir sonraki sezonun hikâyeyi sonlandıracağını duyurmuştu.

The Boys 4. Sezon Bölümleri Haftalık Olarak Yayınlanmaya Devam Edecek

The Boys 4. sezonun başarısıyla dizinin evreni hızla genişlemeye devam ediyor. 2023’te başlayan Gen V spin-off’unun 2. sezonu çekim aşamasında. Ayrıca The Boys: Mexico adlı bir diğer yan dizinin de geliştirilme çalışmaları sürüyor.

Garth Ennis ve Darick Robertson’ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan The Boys, Karl Urban, Jack Quaid ve Antony Starr’ın başrollerini paylaştığı bir süper kahraman eleştirisi olarak tanımlanıyor. 4. sezonda dünya büyük bir tehlikenin eşiğinde, Homelander gücünü pekiştirirken Victoria Neuman Oval Ofis’e daha da yaklaşıyor.

- Reklam -

The Boys 4. Sezon İzlenme Rakamları

İzlenme rakamları açısından değerlendirilebilecek bir diğer büyük dönüş ise Max’teki House of the Dragon 2. Sezon oldu. Nielsen verilerine göre devam dizisinin başlangıç sezonu bir öncekine göre %22’lik bir düşüş yaşadı. Ancak Max, Avrupa’daki izlenme rakamlarının 1. sezona kıyasla %30 arttığını bildirdi.

Benzer şekilde FX/Hulu yapımı The Bear da, 27 Haziran’daki üçüncü sezon başlangıcıyla umut vaat eden bir izlenme artışı yakalayabileceği konuşuluyor. Her üç dizi de sektörün önde gelen yapımları arasındaki yerini koruyor.

The Boys’un 4. Sezonda da izleyici sayısında artış yaşanmasını neye bağlıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk sezondan sonra izleyemedim. Bana fazla brutal geldi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daha İyi Bir Yarın - Türk Bilimkurgu Filmi

İntiharın Devlet Kontrolünde Olduğu Türk Yapımı Distopik Bilimkurgu Filmi “Daha İyi Bir Yarın” Vizyona Girdi

Inside Out 2 Gişe 2024 Rekoru

“Inside Out 2” Vizyona Gireli Henüz 2 Hafta Olmadan 2024’ün En Çok Hasılat Elde Eden Yapımı Olmayı Başardı