in , ,

Emmy Ödüllü “The Bear” Dizisinde 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

The Bear 3. sezon fragmanı paylaşıldı. FX’in Emmy ödüllü drama dizisi, yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

The Bear 3. Sezon Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Bear 3. sezon fragmanı görücüye çıktı. Jeremy Allen White’ın başrolünde yer aldığı ödüllü dizi için geri sayım başladı.

Shameless ve The Iron Claw ile isminden çokça adından söz ettiren Jeremy Allen White’ın son projesi The Bear 3. sezon ile geri dönüyor.

Yeni sezon onayını geçen kasım ayında alan dizi, IMDb’de 8,6/10 puan ortalamasına, Rotten Tomatoes’taysa %99 eleştirmen ve %93 izleyici skoruna sahip.

- Reklam -

The Walt Disney Company bünyesinde yayın yapan FX kanalı tarafından geliştirilen dizinin arkasında ise Ramy ve Eigth Grade ile bilinen Christopher Storer yer alıyor.

The Bear 3. Sezon Fragman - FX

Yapımın oyuncu kadrosunda Jeremy Allen White’aEbon Moss-Bachrach (The Punisher), Ayo Edebiri (Dickinson), Lionel Boyce, Liza Colon-Zayas ve Edwin Lee Gibson gibi isimler eşlik ediyor.

Dizi, kardeşinin ölümünün ardından evine Chicago’ya dönüp yıkık dökük sandviç dükkânını devralan ve 2. sezonda bunu bir fine-dining restorana dönüştüren ünlü bir şefin hikâyesini konu alıyor.

The Bear 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Bear 3. sezon için yayınlanan ilk fragman, Carmy’nin yeni mutfağının zaten işlevsiz olduğunu ve daha fazla çöküşün yolda olduğunu işaret ediyor.

- Reklam -

Tanıtım, Richie’nin, “Açığız,” sözleriyle beraber The Bear’in resmen kapılarını hizmete açmasıyla başlıyor. Ancak Carmy’nin yeni mutfağı hızla kaotik ve işlevsiz hâle geliyor ve daha fazla çöküşün yaklaştığı görülüyor.

Jeremy Allen White - The Bear 3. Sezon

Yeni fragman, The Bear 3. sezonun merkezindeki mücadeleyi de gözler önüne seriyor. Ödüllü drama yapımı hikâyesini yeni bir restoran, yeni mücadeleler ve hem mutfakta hem de ruhani dünyalarda kaos dolu anlar çevresinde kurguladığını gösteriyor.

Carmy ve Richie arasında yükselen gerilim dikkatleri çekerken mutfağın kaotik yapısı da FX dizisinin yine yoğun bir yolculuğu hedeflediğini izleyicilere hissettiriyor.

The Bear 3. Sezon 27 Haziran 2024’te FX’te prömiyer yapacak. Yapım, Türkiye’de ise 17 Temmuz’da Disney Plus üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yeni sezonu, önceki sezonda olduğu gibi yine 10 bölümden oluşacak.

The Bear 3. sezon fragmanı hakkında sizlerin görüşleri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dexter: Original Sin Dizisi Başrolleri Belli Oldu

Dexter’ın Gençliğini Anlatacak Yeni “Dexter” Dizisinde Başrol Belli Oldu

Dua Lipa - Hercules - Meg Rolü - Disney

Dua Lipa, Disney’in Live-Action “Hercules” Filminde Rol Alabilir