in ,

Komedi ve Polisiye Macerası “Three Bags Full: A Sheep Detective Movie” Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu ile Geliyor

“Three Bags Full: A Sheep Detective Movie” ses getiren bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor. Film, Leonnie Swan’ın eserinden uyarlanıyor.

Three Bags Full A Sheep Detective Movie - Film Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Three Bags Full: A Sheep Detective Movie hakkında detaylar belli oldu. Amazon MGM Stüdyoları tarafından geliştirilen polisiye ve macera türündeki yapım, Hugh Jackman ve Emma Thompson gibi Hollywood’un popüler oyuncularını bir araya getiriyor.

Alman polisiye yazarı Leonie Swann tarafından kaleme alınan ve ilk macerası 2005 yılında Almanya’da Glennkill adıyla basılan Three Bags Full, yayımlandığı dönemde kendi türü içerisinde adından çokça söz ettirmişti. Swann’ın dünya çapında tanınırlığını artıran eser Glauser Ödülü dahil olmak üzere birçok yarışmada ödüle layık görülmüştü. Suç ve drama ağırlıklı yedi farklı esere daha imza atan Swann bu kitabıyla ilk defa sinema dünyasına adım atmış olacak.

Three Bags Full: A Sheep Detective Movie’nin yönetmenlik koltuğunda Minions: The Rise of Gru animasyonu ile adından söz ettiren Kyle Balda yer alıyor. Eserin senaryosunu ise The Last of Us dizisinin de yazarlarından Craig Mazin kaleme alıyor.

- Reklam -

Three Bags Full: A Sheep Detective Movie Konusu

Leonie Swann’ın dünya çapında çok satan kitabından uyarlanan Three Bags Full: A Sheep Detective Movie yapımı, koyunlarını seven ve onları sadece yünlerini kırpmak için yetiştiren çoban George Hardy’yi konu alıyor.

Three Bags Full A Sheep Detective Movie

Kitabın hikâyesi şu şekilde özetleniyor:

“Koyunlarına her gece polisiye kitap okuyan Hardy, koyunlarının kitapları anladığından ve hatta kendi aralarında saatlerce cinayeti kimin işlediğini tartıştıklarından asla şüphelenmez. Ancak bir gün koyun çobanı gizemli bir şekilde ölü bulunduğunda koyunlar bunun bir cinayet olduğunu hemen anlar ve cinayeti nasıl çözecekleri konusunda her şeyi bildiklerini düşünürler. Öte yandan hayatında hiçbir suçu kimin yaptığını bulamayan yerel polis Tim Derry, Hardy’ye ne olduğuna dair en ufak bilgiye bile sahip değildir. Bu yüzden cinayeti aydınlatmak koyunlara kalır. Sürü ilk kez çayırlarından ayrılmak ve insan dünyasının kitaplarda göründüğü kadar basit olmadığı gerçeğiyle yüzleşmek anlamına gelse bile cinayeti kendilerinin çözmesi gerekmektedir.”

Three Bags Full: A Sheep Detective Movie Oyuncu Kadrosu ve Vizyon Tarihi

Aksiyon, komedi, suç ve gizem türündeki filmin oyuncu kadrosunda Hugh Jackman’a Emma Thompson, Nicholas Braun, Nicholas Galitzine, Molly Gordon ve Hong Chau eşlik ediyor.

- Reklam -

Bu isimlere ek olarak Tosin Cole, Kobna Holdbrook-Smith, Conleth Hill ve Mandeep Dhillon’da yapımda yer alan oyuncular arasında.

Three Bags Full A Sheep Detective Movie - Film Oyuncu Kadro

Çekimlerine başlanan Three Bags Full: A Sheep Detective Movie’nin 20 Şubat 2026 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Sizin Three Bags Full filminden beklentileriniz ne? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hugh Jackman varsa sorgulamam, izlerim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nicole Kidman ve Sandra Bullock Aşkın Büyüsü 2'de Buluşuyor

Oscar Ödüllü Nicole Kidman ve Sandra Bullock Yıllar Sonra Devam Filminde Buluşuyor: “Aşkın Büyüsü 2” Çalışmaları Başladı

Arcane 2. Sezon Fragmanı Yayında: Dizi Final Yapıyor

“League of Legends”ın Ekran Macerası Final Yapıyor: İşte “Arcane” 2. Sezondan İlk Fragman