Menu
in , , ,

Matt Reeves ve J.J. Abrams’tan “Batman: Caped Crusader” Animasyonu Geliyor: İşte İlk Fragman

Batman: Caped Crusader animasyon dizisi için ilk fragman yayınlandı. DC Comics’in ikonik kahramanı, yeni macerası ile ekranlara geri dönüyor.

Batman: Caped Crusader animasyon dizisi ufukta gözüktü ve çizgi diziden ilk fragman paylaşıldı. Prime Video ekranlarında izleyicilerle buluşacak yapım, perde arkası ekibi ve seslendirme kadrosuyla dikkat çekiyor.

Yapımcılığını Warner Bros. Animation’ın üstlendiği animasyon dizisi, J.J. Abrams’ın Bad Robot Production’ı ve 6th and Idaho ortaklığında geliştirilmişti. İlk etapta o zamanki ismiyle HBO Max’te ve Cartoon Network’te yayınlanması planlanan yapım, Warner Bros. Discovery’nin dijital yayın politikasını değiştirmesinin üzerine ortada kalmıştı.

Nihayetinde projenin gösterim hakları Amazon’un Prime Video servisi tarafından satın alındı ve böylelikle hayranlar uzun zamandır bekledikleri Batman animasyonu için geri sayıma geçebildi.

- Reklam -

İzleyicileri bir kez daha Gotham City’ye davet eden yapım; J.J. Abrams, Matt Reeves ve Bruce Timm’in katkılarıyla geliştirildi.

Batman: Caped Crusader Animasyonu Klasik Bir Kara Şövalye Hikâyesini Takip Edecek

Batman: Caped Crusader, milyarder iş insanı Bruce Wayne’in suçla dolu Gotham City’yi temizleme çabalarını konu alıyor. Kara Şövalye karanlık ve acımasız adalet anlayışıyla suçluların yüreğine korku salarken aynı zamanda Gotham’ın polis departmanı ve belediyesiyle birkaç müttefik edinecek. Ancak ikonik karakterin eylemleri, en yakınındaki kişiler için beklenmedik sonuçlar doğuracak.

Batman’e macerası sırasında Dr. Harleen Quinzel, Catwoman ve Clayface gibi DC Comics’in bazı ünlü karakterleri ile karşılaşacak.

Yeni animasyon dizisi seslendirme kadrosu ile de adından söz ettiriyor. Yapımda Midnight Mass’ın öne çıkan oyuncusu Hamish Linklater, Batman’in sesi olarak yer alacak.

Diğer oyuncular arasında Catwoman/Selina Kyle rolünde Christina Ricci, Harley Quinn rolünde Jamie Chung ve Two-Face/Harvey Dent rolünde Diedrich Bader bulunuyor.

Seslendirme ekibinde ayrıca Minnie Driver, Mckenna Grace, Eric Morgan Stuart, Michelle C. Bonilla, Krystal Joy Brown, John DiMaggio, Paul Scheer, Reid Scott, Tom Kenny, Jason Watkins, Gary Anthony Williams, Dan Donohue, David Krumholtz, Haley Joel Osment ve Toby Stephens gibi isimler görev alıyor.

Batman: Caped Crusader Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Caped Crusader, bir dönemin popüler animasyon dizilerinden Batman: The Animated Series’in izinden gitmeyi hedefliyor. 2. sezonu şimdiden onaylanan dizi, gelecek birkaç yıl boyunca Gotham’ın suç dünyasını keşfetmeleri için izleyicilere bolca fırsat sunacak.

Batman: Caped Crusader 1 Ağustos 2024 tarihinde Prime Video’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Yapımın ilk sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak.

Batman: Caped Crusader için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version