in ,

Popüler Yarışma Programı “Çarkıfelek” Yeni Sunucusuyla Ekranlara Geri Dönüyor

Çarkıfelek yarışması yeni sunucusu Cem Davran ile ekranlara geri dönüyor. Yarışma Acun Ilıcalı’nın TV8 kanalında yayınlanacak.

Çarkıfelek Yarışması - Cem Davran
- Reklam -
- Reklam -

Çarkıfelek yarışması macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Türk televizyon tarihinin köklü yarışma programının sunuculuğunu yeni dönemde Cem Davran üstlenecek. Programın yayınlanacağı mecra ise Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 olacak.

İlk olarak ABD’nin NBC kanalında 1975 yılında Wheel of Fortune adıyla yayınlanan yarışma programı aynı yıl Türkiye’ye de adapte edilmişti. Güner Ümit’in sunuculuğunda TRT 1’de yayınlanan Çarkıfelek, zaman içerisinde ABD’de olduğu gibi Türkiye’de de bir TV klasiği hâline gelmişti.

Yaklaşık 50 yılda aralarında Halit Kıvanç, Mehmet Ali Erbil, Hamdi Alkan ve İlker Ayrık gibi isimlerin de bulunduğu birçok farklı sunucuyla çeşitli kanallarda izleyicilerle buluşan Çarkıfelek bir kez daha yenilenerek ekranlara geri dönüyor.

- Reklam -

Çarkıfelek Yarışma

Özellikle Mehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu yaptığı 2000’lerdeki programlarıyla oldukça geniş kitlelere ulaşan ve hafızalarda yer edinen programın yeni sunucusu 59 yaşındaki Cem Davran olacak.

Cem Davran, Çarkıfelek Yarışmasının Yeni Sunucusu Oldu

Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre Cem Davran’ın sunacağı yeni Çarkıfelek programında yarışmacılar ünlü isimler yerine ağırlıklı olarak halktan kişiler olacak.

Acun Ilıcalı’nın 2013 yılında satın aldığı TV8 kanalında yayınlanacak programın yayına hangi tarihte başlayacağı ise şu an için bilinmiyor.

- Reklam -

Çarkıfelek - Cem Davran Sunucu

Cem Davran daha önce Kurt Kanunu, Kahpe Bizans, Ve Panayır Köyden Gider, Bir Ses Böler Geceyi ve Karakomik Filmler gibi sinema filmlerinde ve Ruhsar, Şaşıfelek Çıkmazı, Patron Kim ve 8. Gün gibi TV dizilerinde rol almıştı.

Sanatçı aynı zamanda 2017’den beri Altın Kelebek Ödülleri’nde sunucu olarak sahneye çıkıyor.

Çarkıfelek’in dönüşü hakkında sizin düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for theriskoftime theriskoftime dedi ki:

    Eski tadını verebileceğini düşünmüyorum umarım yanılırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jason Bourne 6 Film Edward Berger

“Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok”un Yönetmeni, Yeni “Jason Bourne” Filminin Başına Geçti

Tutankamon'un Ölüm Nedeni Araba Kazası Olabilir

Tutankamon Bir Araba Kazasında Ölmüş Olabilir: Araştırmacılar, Çocuk Kral’ın Savaş Arabasından Düştüğünü Söylüyor