in ,

İntiharın Devlet Kontrolünde Olduğu Türk Yapımı Distopik Bilimkurgu Filmi “Daha İyi Bir Yarın” Vizyona Girdi

Türk yapımı bilimkurgu filmi “Daha İyi Bir Yarın” izleyicilerle buluşuyor. Distopik yapım, intiharın devlet kontrolünde olduğu karanlık bir gelecekte geçiyor.

Daha İyi Bir Yarın - Türk Bilimkurgu Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yönetmenliğini Emre Kavuk’un üstlendiği Daha İyi Bir Yarın filmi gösterime girdi. Distopik bir gelecekte geçen bilimkurgu yapımının oyuncu kadrosunda Yağız Can Konyalı, Hande Doğandemir, Nur Fettahoğlu ile Engin Benli gibi isimler yer alıyor.

Londra Bilimkurgu Festivali’nden ödülle dönen Serpil Altın imzalı bilimkurgu yapımı Bir Zamanlar Gelecek: 2121, 28 Haziran 2024’te Türkiye’de gösterime girmeye hazırlanırken bir başka Türk yapımı bilimkurgu filmi daha aynı ay içerisinde izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Son olarak Tekin Aral’ın ünlü çizgi romanı Arap Kadri ve Tarzan’ı beyaz perdeye taşıyan Emre Kavuk, şimdi ise bilimkurgu türünde bir yapımla sinemalara geri dönüyor. Kavuk ayrıca #adaleTT, Dijital Esaret, Aşk Çağırırsan Gelir, Dalgalar ve İzler gibi yapımlarla tanınıyor.

- Reklam -

Daha İyi Bir Yarın - Türk Bilimkurgu Filmi 2024

Filmin oyuncu kadrosunda Takım: Mahalle Aşkına! filmiyle Altın Portakal’da Jüri Özel ödülü alan Yağız Can Konyalı, Hayatımın Aşkı dizisinden Hande Doğandemir, Muhteşem Yüzyıl ve Bozkır ile tanınan Nur Fettahoğlu ile Poyraz Karayel ve Polis’le bilinen Engin Benli bulunuyor.

Türk Yapımı Bilimkurgu Filmi “Daha İyi Bir Yarın” Distopik Bir Gelecekte Geçen Bir Aşk Hikâyesini Konu Alıyor

Daha İyi Bir Yarın filmi, sevgilisi tarafından terk edilen Ozan’ın aşk acısını ve sonrasında gelişen olayları konu alıyor.

Ozan, sevgilisiyle ayrıldıktan sonra teselli bulamaz ve yaşamına son vermeye karar verir. Bu dönemde, yaşam sonlandırma yasal bir prosedürdür. Ozan, Yaşam Sonlandırma Merkezi’ne başvurur, ancak başvurusu inceleme sonucu reddedilir. Sebep ise Ekin adında, daha önce hiç tanımadığı bir kadının ona âşık olmasıdır. Yaşam sonlandırmanın tek kuralı, başvuran kişiye kimsenin aşık olmaması ve bu şekilde başvuruda bulunmaması gerektiğidir. Ozan’ın tek çaresi, Ekin’i bulup onu aşkından vazgeçirmektir. Ozan, Ekin’i aşkından vazgeçirmeye çalışırken beklenmedik bir gerçekle de yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Daha İyi Bir Yarın - Türk Bilimkurgu Film

- Reklam -

Bireyselliği, tükenmişliği ve duygusuzluğu ele alan Daha İyi Bir Yarın, izleyicilere fütüristik bir dünyanın kapılarını açmayı hedefliyor.

Hande Doğandemir ve Yağız Can Konyalı’nın başrollerini paylaştığı Daha İyi Bir Yarın filminin oyuncu kadrosu ise şu şekilde: Nur Fettahoğlu, Engin Benli, Kubilay Karslıoğlu, Oktay Dal, Özgür Emre Yıldırım, Aslıhan Karalar, Burcu Binici, Meltem Pamirtan, Sema Öztürk, Onur Büyüktopçu, Hüseyin Avni Danyal ve Zeynep Eronat.

Daha İyi Bir Yarın - Konusu ve Oyuncuları

Daha İyi Bir Yarın Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Daha İyi Bir Yarın filmi 14 Haziran 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girdi.

Yapım hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alabaş Geleneği - Osmanlı - Deliler - Bursa

Osmanlı Ordusunun ‘Deliler’i Bursa’daki 200 Yıllık ‘Alabaş’ Geleneği ile Yaşatılıyor

The Boys 4. Sezon İzlenme Rakamları Öncekini Geride Bıraktı

“The Boys”un 4. Sezonu İzlenme Rakamlarıyla 3. Sezonu Geride Bırakmayı Başardı